5. - Ultimátum

Drága Olvasóim!
  • A múlt hét, amint észrevehettétek, kimaradt, hiszen jött a fél év, és tanulnom kellett. Azonban úgy tűnik, meg lett az eredménye, mert 4,6-os átlaggal zártam a félévet, amire én egészen büszke vagyok. Remélem nektek is jól sikerült, és most már pihenhettek. :) 
  • Meglett a +100 olvasó! Te jó ég, de hát csak az ötödik résznél tartunk! Annyira, de annyira fantasztikusak vagytok, de komolyan, el sem tudom mondani, mennyire meghatódtam, amikor láttam! Köszönöm, köszönöm, nálatok jobb Olvasók nincsenek! Pláne, hogy megnéztem az összes blogom statisztikáit, és..... erre nincsenek szavak. Imádlak Titeket! 
  • Van egy drága-drága barátnőm, Diana Brunwin, akinek nagyon nagy szüksége lenne a segítségetekre, hogy ő is eljuthasson végre egy One direction koncertre. Úgyhogy, ha nem nagy kérés, akkor légyszíves nyomjatok rá egy lájkot, irtózatosan sokat jelentene. Köszönjük!
  • Most pedig itt van a legújabb rész, nem is lett olyan rövid, és nekem ez az új kedvencem! Jó olvasást! 
Rengeteg puszi, Azy



Napok telnek el. Hosszú, unalmas és semmitevő napok, amikor fa díszítésen, evésen és várakozáson kívül semmi sem történik. A szüleim a hamarosan érkező karácsonyt sürgetnék már, én pedig Liamet. Azt gondoltam, hogy miután engem kérdőre vont, mégis Zorának mi köze van Markhoz, egész biztosan a jövendőbelijét is kifaggatja. Érdekelte a dolog, nagyon is, éppen ezért nem értem, hogy miért nem tesz semmit. És biztosan tudom, hogy nem tesz semmit. Ha tévednék, a nővérem már talált volna alkalmat arra, hogy négyszemközt beszéljünk. Na, nem mintha bánnám, én sem szólok egy szót sem. Mindenki békén hagy, és pont ez az, amire nekem szükségem van, rendezzék le a maguk között. 
Halkan sóhajtok fel, tekintetemet legalább századjára a naptárra emelem, szinte könyörgöm neki, hogy a napok gyorsabban teljenek. Holnap van karácsony, én pedig nagyon bízom benne, hogy utána Zoráék olyan gyorsan tűnnek el, amilyen hirtelen felbukkantak. Velük menne a feszültség is.
Éppen a városba készülök, venni akarok egy új ruhát holnapra. Már csak a hajamat kell kiengedni és átfésülni, és kész is vagyok. Rendes esetben átvasalnám az idegesítő, kissé kiálló hullámokat, de mivel lassan este nyolc óra lesz, és már régen besötétedett, nem érdekel. Úgyse látja senki. 
Apa és anya a nappaliban néznek valami fekete-fehér krimit, Zora pedig a barátnőivel már ma ajándékoznak egymásnak, tekintettel arra, hogy utána nem tudják, mennyire lesz erre idejük. Fél éve nem találkoztak, így nyilván későn jön majd haza. Liam-met viszont fél órája láttam a lépcsőn, éppen a szüleivel telefonált, ha jól hallottam, azt beszélték meg, hogy 25-én mikor fognak megérkezni Wolverhamptonba. Ezek szerint két nap múlva elmennek.
Mintha csak olvasna a gondolataimban, három halk kopogást hallok az ajtón. Mivel nem szeretném, ha az én szobám lenne a beszélgetés helyszíne, inkább kijövök a fürdőből, és lustán lépkedek a bejárathoz.
- Igen? - vonom össze furcsállóan a szemöldökömet, amikor meglátom a másik oldalon lévő Liamet. - Miért jöttél?
Kissé távolabb áll tőlem, arca gondterheltnek tűnik. Az első pár napban nagyon mosolygós volt, és jó kedvű, azonban mióta feléledt benne a gyanú, hogy Zora titkol valamit, látszik rajta, hogy nem egészen nyugodt. Nem meglepő, hogy rögtön kihasználja az alkalmat, hogy négyszemközt beszélhessünk.
- Válaszokat - néz rám komolyan.
- Azokat ne nálam keresd - rázom a fejemet, és reflexből rá akarom csapni az ajtót. Azonban Liam beelőz, lábával megakadályozza, és ezzel egy időben legalább két lépest előre jön.
- Azzal, hogy így viselkedsz, tisztán látszik, hogy nem alaptalanul aggódom - jelenti ki, nem érdekli, hogy mennyire durván el akarnám kerülni.
- Soha nem is mondtam, hogy alaptalanul aggódsz - tisztázom, és bármennyire is próbálom megakadályozni, gúnyossá válok. - Ha annyira szeretitek egymást, akkor fogalmam sincs, miért a háta mögött kutakodsz utána.
- Nem értem, miért kell ezt csinálnod - sóhajtja ingerülten. - Olyan nehéz lenne beavatni?
Tudja, ha most nem győz meg, akkor több ilyen alkalom nem lesz. Nem leszünk többé ketten ebben a házban, ha mégis, akkor pedig gyanús és kockázatos lenne szóba hozni. Elmegy majd innen úgy, hogy nem kap válaszokat, Zorától pedig valamilyen okból kifolyólag nem is fog soha.
Kissé széttárom a kezeimet, amolyan "hát, ez van" grimasszal, ezzel ismét jelezve, hogy részemről nem akarok ebbe jobban belemenni.
-És most... - Újabb sikertelen próbálkozást teszek arra, hogy kilökjem a lábát, és elmenjen a szobám elől. - Menj innen! - pillantok rá türelmetlenül.
- Kérlek! - ismétli, és hiába kér szívességet, még mindig ideges.
Megállok a mozdulatom közepén, elbizonytalanít az egész. Ráharapok az ajkamra, miközben gondolkozom. Nem tudom, mit csináljak. Érezhető rajta, hogy ez az egész mennyire fontos neki, és nem hagyja annyiban. Sajnos.
Szeretnék segíteni neki, és elmondani az egészet a kezdetektől. De elsősorban, ez nem az én dolgom. Másodszor pedig felidézni mindent, az összes megaláztatást.... hát, nem lenne kellemes. Nem csodálom, hogy Zora elkerülte ezt. Könnyebb úgy tenni, mintha meg se történt volna.
- Bármit megteszek, amit csak kérsz  - alkudozik, sötét barna szemeiben eltökéltséget látok. - Kérlek - halkul el, szinte már suttog.
Rá bámulok, és ennyi elég ahhoz, hogy döntsek. Liam-nek szüksége van válaszokra, muszáj tudnia az igazságot. Ahogyan én is örültem volna neki, ha velem őszinték. Minden mennyivel könnyebb lenne.
- Oké - bólintok rá végül még mindig bizonytalanul.
Liam láthatólag megenyhül, amint igent mondok a dologra. A jellegzetes mosoly megjelenik az arcán, hálás nekem. Pedig még nem tudja, hogy nem így fog érezni. Még nem tudja, hogy meg fog változni a véleménye a menyasszonyáról. Mondhatnám azt, hogy valószínűleg rólam is, de pontosan tisztában vagyok vele, hogy egy szemernyit sem érdekli az én történetem.
- Én éppen a városba indultam, gyere akkor te is - gondolom át a dolgokat, a terveimet azért nem változtatom meg miatta. Még mindig kell egy ruha.
- Észre fognak venni - hívja fel rá a figyelmem vonakodva. - Nem lenne jobb itt?
- Kellenek a francos válaszaid vagy sem? - vonom fel a szemöldökömet, mintegy válaszként.
- Persze, hogy kellenek, de.... - kezdene bele, azonban elhallgattatom, és közbevágok.
- Akkor viszont majd kitalálunk valamit - zárom le a témát. - Tíz perc múlva lent.
- Rendben - sóhajt, és beletúr a hajába. Már csuknám be az ajtót, hogy folytassam a készülődést, de mielőtt még elmenne, mondani akar valamit. - Tainley?
- Titokban tartom - biztosítom róla, mielőtt még megkérdezhetné. Mert pontosan tisztában vagyok vele, hogy erre szeretne megkérni.
Meglepődik, de nem szól semmit. Fürkész, kiolvashatatlan tekintettel, majd bólint, és elmegy. Én pedig becsukom az ajtót, a hátammal neki dőlök. Lassan csúszok lefele, közben kezemmel a hajamba túrok. Hogy fogok belekezdeni?


A kocsiban ülünk, a hó csak éppen hogy szállingózik, szerencsére nem esik sok. Az ablaktörlő ennek ellenére folyamatosan jár, muszáj, hogy Liam tisztán lássa az utat. Hamarosan beérünk a városba.
A zene épp annyira hangosan szól, hogy ne tudjunk beszélni, és ez így tökéletesen megfelel mindkettőnknek. Nem is lenne sok mindenről, és én is nem is akarok. Egyenesen kifele kémlelek a párás ablakon, kezemmel letörlöm egy darabon, így láthatóvá válik az út mellett húzódó erdőszakasz. A sötétség miatt csak azt a kis részt figyelhetem, ahova a lámpa fénye elér.
Mióta Liam bekopogott hozzám, a fejemben folyamatosan a monológot gyakorolom, amit majd elő akarok neki adni. A mondatok össze-visszaságban örvénylenek, a gondolataim kuszák, ezért úgy viselkedek, mint aki egy teljesen másik világban jár.
"Sajnálom, amiért tőlem kell megtudnod..." Nem, ez olyan, mintha valaki halálhírét hoznám, azért ennyire nem kell túldramatizálni. "Zora nem az, akinek hiszed..." Ezután ennyi erővel már jöhetne az is, hogy titokban vámpír. Talán egyszerűbb lesz, ha belecsapok a közepébe, és mindenféle köntörfalazás nélkül kinyögöm. "Zora és Mark szerelmesek voltak egymásba."
Nem mondok személyes véleményt, hagyom, hadd vonja le a maga következtetéseit. És amúgy sem érdekelné, hogy ebben a helyzetben ki bántódott meg a legjobban, - mindhárman, csak éppen máshogyan kezeltük - hiszen neki csak egy személy számít.
- Kérdezhetek valamit? - fordulok hirtelen felé, lehalkítom a zenét. Így a motor szinte néma zúgásán és a kerékre csapódó sár zaján kívül semmit se hallani.
Liam  kíváncsian vet rám egy pillantást, utána újra előre szegezi a tekintetét.
- Persze.
- Miért nem kérdezted meg Zorától? Nem lenne sokkal könnyebb? - értetlenkedem, tényleg érdekel.
- Nem - húzza el a száját, mintha őt is zavarná, amiért erre kényszerül.
- Nem értelek - ráncolom a homlokom.
- Nem tudom miről van szó, de félek elveszíteni - mosolyodik el szomorúan egy kis szünet után. - És ezt ő is tudja - sóhajt fel, egészen mélyről jövően. Most nem jelentem ki még egyszer, hogy "nem értelek", anélkül is folytatja. - Ultimátumot kaptam. Feleségül veszem vagy...
- Elhagy - fejezem be helyette, mire ő csak helyeslően bólint. - Te jó ég - képedek el, számomra ez teljesen megdöbbentő. Végig azt hittem, hogy Liam ugyanolyan szívesen megy bele ebbe az egészbe, mint Zora. De ezek szerint, az egyetlen ok, amiért beleegyezett a házasságba, az nem más, mint hogy hihetetlenül szereti a nővéremet, és bármire képes érte.
Engem fog valaha valaki így szeretni? 
Egy pillanatra a tekintetem elhomályosul, a torkom elszorul. Az ismerős féltékenység mindenféle figyelmeztetés nélkül tör rám, és úgy érzem, muszáj lehunynom a szemem, mielőtt még elárulna. Szerencse, hogy Liam előre figyel, és nem veszi észre.
Miért nem lehetek Zora? Én miért nem lehetek olyan, akiért nem csak Mark, de még Liam is tűzbe teszi a kezét? Mi van meg benne, ami belőlem hiányzik?
 - Igent mondtál - szedem össze magam, mintegy megerősítést várva nézek megint felé. - És nem mersz faggatózni arról, mit rejteget, mert akkor azt gondolná, hogy nem bízol benne, és elhagy.
Nem kérdezem, kijelentem. És ezért Liam sem reagál semmit, azon kívül, hogy keserűen felnevet.
- Elég szánalmas vagyok, nem?
Sírni lenne kedvem, mégsem tehetem. Lenyelem a könnyeimet, fájdalmasan mosolyodom el, miközben fejemmel nemlegesen intek.
- Szerintem csak... szerelmes.
Újra inkább kifele vizslatok az ablakon, és hiába érzem magamon egy percig Liam tekintetét, szándékosan kerülök egy újabb beszélgetést vele. Azok után, hogy hallottam, mennyire fontos neki a nővérem, hogy lennék képes ezt tönkretenni? Hogyan lennék képes feldúlni Zora boldogságát, és elhidegíteni tőle azt az embert, aki teljes szívéből szereti? Hogyan lennék képes elrontani a házasságukat még azelőtt, hogy létrejönne?
Miközben kételkedő gondolatok gyötörnek, az idő gyorsabban telik, mint gondolnám, és mire feleszmélek, Liam a város egyetlen nagy bevásárló üzlete melletti parkolóban talált helyet.
- Először is keresek magamnak egy ruhát - övezem ki magamat. - Utána elmondom - ígérem meg, bár a szívem mélyén már most tisztában vagyok vele, hogy csak az időt akarom húzni. Liam nem tudhatja meg. - Tényleg észre fognak venni - húzom el a számat, amikor oldalra pillantok.
- Mintha azt ígérted volna, hogy kitalálunk valamit - vigyorodik el, aztán mikor látja, hogy szúrósan pillantok rá, legyint. - Van kapucnim.
- Ha elrabolnak mellőlem, egész biztos nem várlak meg - forgatom meg a szememet, és kissé elfeledkezve a rossz kedvemről, elmosolyodok.
Mindketten kiszállunk a kocsiból, Liam a fejébe húzza a kapucniját, utána pedig megindulok előre, az egyik kisebb üzlet felé, ahol szinte mindig találok magamnak megfelelő szerelést. Liam mellettem sétál, hiába van sötét, az utcai lámpák elég rendesen fényt adnak, így könnyedén felismerhetik. Ellenben, mintha direkt a mi oldalunkra állna a szerencse, mindenki annyira siet, hogy nem nézik meg rendesen a szembejövőt.
Átsétálunk a zebrán, jobbra fordulunk, majd a két emeletes kávéház melletti bolt előtt lelassítok.
- Nem kell bejönnöd, nyugodtan kint maradhatsz.
- Inkább néhány rózsaszín gönc, mint a hideg - dörzsöli össze a kezét, majd mielőtt bármit is reagálhatnék rá, kinyitja előttem az ajtót.
- Nem tudod mit vállaltál - röhögöm el magamat, azt hittem, tényleg inkább kint megvár, mint hogy végig asszisztálja a vásárlásom.
Belépünk, mire egy kis csengő is megszólal. Megcsap a jellegzetes öblítő illata, ami a használt ruhákból ered. Az egész helyiség nagyon szűkös, ám de hosszú. Legalább hét ruhafogas van, amin különböző színű, méretű és stílusú cuccok vannak felakasztva.
Lecövekelek a pult előtt, nem mozdulok, ameddig Mrs. Naser fel nem tűnik. Mivel az előtte lévő hely szűkös, Liam nem tud mást csinálni, mint kicsit hozzám szorulva ő is megáll, és csendesen nézelődni kezd. Én ellenben türelmetlenül és mosolyogva figyelem, ahogyan néhány illetlen szitokszó után  - amit a sok dobozon való átjutás nehézségei váltanak ki - megjelenik a több, mint ötvenöt éves nő.
- Oh, Candy, édes - csapja össze a két tenyerét, amikor meglát. - De boldoggá tesz, amiért itt vagy! - A festett szőke, már parányit ráncos, azonban még így is vonzó üzletvezetőnő viszonozza a széles mosolyt.
- Mrs. Naser, jó estét!
- Már kezdett hiányozni a kedvenc vásárlóm - ér be a pult mögé, majd kacsintva megfricskázza az arcomat. - Miben segíthetek?
- Egy ruha kéne holnapra, és más helyben nem bízom - mosolygok, azonban mintha Samanthát már nem is én érdekelném, ugyanis kiszúrja a hátam mögött ácsorgó Liamet.
- Kit hoztál magaddal? - derül fel az arcra, azt gondolja, hogy együtt vagyunk. Klassz.
- Ő a nővérem vőlegénye - magyarázom ki gyorsan.
- Liam Payne - nyúl át Liam a vállam mögött nehézkesen.
- Samantha Naser, de hívj csak Samnek - rázza meg jó erősen a kezét, ezzel is bebizonyítva, mennyire jó formában van. - Candynek egy éve mondom, hogy nyugodtan tegezzen, mégis a legtöbbször elfeledkezik róla - mesélni nevetve, mire megforgatom a szemem. - Na jó, gyertek beljebb! - emeli fel a jobb oldalát a pultnak, így szabad utat kapunk a bolt belsejébe is, ahol a rengeteg ruha áll felakasztva. - Már éppen zártam volna, de neked mindig nyitva vagyok - tessékel beljebb, festett körmös kezét a hátamra simítja.
- Nagyon köszönöm - szólok még hátra egy futólag, majd el is kezdem a válogatást.
A helyre akkor találtam rá, amikor Zora elment a házból. Nem akartam már ugyanolyan márkájú és stílusú ruhákat hordani, mint ő és anya. Nem érdekeltek a márkák, sem, hogy mindig a legújabb divat szerint öltözzem. Rátaláltam erre az apró turkálóra, és ez lett az én kedvenc helyem. Ami csak az enyém.
A kezem sebesen jár a vállfák között, néha ki-kihúzok egy ruhát, rendesen szemügyre veszem. Van némi elképzelésem arról, hogy milyet szeretnék, de ismerem magamat. Bármibe bele tudok szeretni egy perc alatt.
- Ez milyen? - húzok ki nevetve egy nevetséges narancssárga dresszt.
A fazonja olyan, mintha legalábbis a múlt századból ragad volna itt, a színe túl élénk, az anyaga pedig fényes. És ha ez még nem lenne elég elrettentő, egy hatalmas piros virág mintha virít az oldalán.
Liam mivel nem tudott mit csinálni, megállt pár méterre, azonban most a ruhára figyel, vigyorogva fintorog egyet.
- Csodálatos.
Éppen visszateszem a borzadályt, amikor Sam az elszámolással végezve megjelenik, hogy segítsen. A szemben lévő sort kezdi átvizsgálni, ahogyan mindig. Amennyiben talál valami jót, azt felmutatja, én pedig a fejemmel jelzek, hogy tetszik-e vagy sem. Ha igen, félrerakja, aztán majd felpróbálok mindent.
Már egy jó ideje nézelődünk, és semmi eredmény nincsen, amikor hirtelen Liam felsóhajt:
- Az nem lenne jó? - mutat a pult mögötti kis gardróbban lógó felé.
Minél hamarabb végezni akarna, ezért úgy gondolta, meggyorsítja az eseményeket. Azonban szerintem  ő sem gondolta volna, hogy rábukkan a jackpotra. Egy fekete, hosszított, elegáns és letisztult ruha van felakasztva. Tökéletes, semmi csicsa.
- Úristen, nagyon jól néz ki - ámulok el, rögtön közelebb megyek, kis híján fellököm Liam-et, ahogyan elmegyek mellette. - Gyönyörű.
- Jaj, jaj, az nem eladó - veszi észre Samantha, hogy miről van szó, és rögtön felém siet. - Sajnálom, de már odaígértem másnak.
- És ha én többet adok érte? - fogom a kezembe, olyan óvatosan simítok rajta végig, mintha csak porcelánból készült volna.
- Ez még egészen új, sokkal a megszokott ár felett lenne, édesem - seper ki egy tincset az arcából Mrs. Naser bűntudatosan.
- Oh - nyögöm. - Értem - húzom el a számat, visszarakom a helyére. - Akkor keresek mást - eresztek meg egy halvány mosolyt.
- Sajnálom - szól utánam, mire legyintve úgy teszek, mintha nem lenne baj.
Az itt vásárolt ruhákat mindig a saját pénzemből veszem, mind abból származik, amit én keresek. Éppen ezért, ha Sam azt mondja, hogy valószínűleg nem lenne rá elég keresetem, akkor hiszek neki.
Hallom, ahogyan Liam és Samantha beszélgetnek, azonban én egy szó nélkül, már kevésbé izgatottan bámészkodok tovább. Sajnos bármi szépet is találok, nem érhet a másik nyomába.
Hirtelen abba marad a beszélgetés, ezért feléjük nézek. Liam a vállfán lógó fekete ruhát lengeti a kezében, miközben felém tart, arcán száz wattos vigyor.
- Na ki a király?!
Annyira le vagyok sokkolódva, hogy egy árva szót sem tudok kinyögni.
 - Tessék - nyújtja át, én pedig értetlenül pislogok. - Most már a tied - mosolyog rám. 

28 megjegyzés:

  1. Azy, you're my crazy...
    ÚRISTEN ÚRISTEN ÚRISTEN ÚRISTEN.
    Talán első kommentelő vagyok! Oké, oké, most nem ez a legfotnosabb, de muszáj volt ezt megjegyeznem, hátha tényleg bejön.
    Szóval. A rész, mint mindig, most is eszeveszett jó lett. Egyszerű, de nagyszerű, és a végén kedvem lett volna ikongatva ugrálnom a szoba közepén. Jelzem, ha épp nem "tanulnék" simán megtenném, de anyu biztos nem venné be, hogy a közlekedés dinamikai problémái tényleg ennyire levettek a lábamról.
    Liam annyira édes, de tényleg! Imádom, megzabálom most azonnal! Minimum tízszer olvastam vissza az utolsó sorokat. De persze sajnálom is Őt. Nem szeretem Zorát, szerintem Liam sokkal boldogabb lenne Candyvel. És ha már Liamnél meg Candynél tartok. MIKOR A JÓ BÜDÖS ÉLETBE HOZOD MÁR ÖSSZE ŐKET? Annyira tetszik, hogy nem dúl köztük egyből a láv, mint más blogokban, de egyszerűen nem bírom tovább olvasni Tainley szenvedését. Szerintem Liam sokkal boldogabb lenne vele. De ha nem, akkor legalább remélem, hogy Zora egy kicsit is viszonyozza Li érzéseit, és képes lessz Őt boldoggá tenni.
    Az engem is érdekelne, hogy miért bukik mindenki Zorára. Annyira egy álszent kis dög, míg Tainley kedves, aranyos, és persze a cinizmusát imádom. Sajnálom, hogy ennyire elhanyagolták Őt. Szívszaggató. Legszívesebben átölelném. Kár, hogy nem lehet. De az még rosszabb, hogy a megalkotóját sem ölelhetem meg.
    Azt hiszem, ennyi lenne. Sajnálom, nem tudok mit mondani, annyira sokkban vagyok, hogy az HIHHHHHHETETLEEEEEEEEEEEEEENN.
    Puszi és ölelés: Madison
    U.i: Gratulálok a félévihez! :)
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Madison!

      Haha, olyan édes vagy, úgy teszel. mintha nehéz lenne elsőnek lenni! De borzalmasan örülök neki, egyszerűen el sem tudod hinni, mekkora élvezet látni, hogy így reagálsz a részek után. :')
      Jaj, nem hiszem, hogy mindig az lenne, de köszönöm a bizalmadat, remélem méltó is leszek rá. Tanulás közben olvasol, te lány? Hát, nem hibáztatlak, ha a közlekedés dinamikai problémái nem egészen kötnek le, a tanulnivalókat én is messziről elkerülném, ha tudnám. :')
      Liam karakterét igazi élvezet formázni, bár sose gondoltam volna, hogy ilyen édes jeleneteket írhatok vele, imádom. Én is úgy gondolom, mint Te, hogy sokkal boldogabb lenne Candy mellett, csak hát, ha egyszer a nővérét szereti, akkor ugye nem szereti ki belőle egyik percről a másikra...
      Te jó ég, haha, ha így kéred a végén még a következő részben gyorsan házasságot írok nekik. Neeem, egyébként viccet félretéve sajnos fogalmam sincs, hogy mikor fog eljönni az ominózus pillanat, még nem érzem jónak egyszerűen. Majd meglátjuk, hogy mi lesz, előttem is még rejtély a folytatás. De nagyon bízom benne, hogy nem fogok csalódást okozni. <333
      Nem tudsz mit mondani?! Látod, mennyire sokat írtál nekem, drága Madsion? Ez több, mint amit remélhettem volna, szóval nagyon-nagyon szépen köszönöm, de komolyan! Rengeteg erőt adtál! <33333333333

      Rengeteg puszi, Azy

      UI: Köszönöm, remélem a tied is jól sikerült! :) <3

      Törlés
  2. Kedves Azy!
    Mint minden részt, ezt is imádtam!!! Annyira édes volt Liam, hogy azt el sem lehet mondani!!! Nekem is kell egy ilyen fiú! Amikor olvastam, hogy ultimátumot kapott, azt hittem kifordulok ülő helyzetemből! Hogy lehet valaki ilyen szemét, mint Zora? Liamet sem nagyon értem.... vagyis, én biztos otthagytam volna, amikor ezt közölte. Alig várom már, hogy Candy és Ő együtt legyenek!! Tuti, hogy nagyon fogják szeretni egymást, de ne menjenek már el olyan korán!! Azt hittem először, hogy Liam láncolta magához Zorát vagy valami ilyesmi. Gondoltam nem volt pénze, összejött a gazdag pasival, és csak a pénzéért van vele együtt, Liam meg annyira nem is szerelmes. JJAAAAAJJJ!!! Nagyon várom a következő részt!! (A legjobban már egy csókot várnék!) Most perpillanat olyan extázisban vagyok, hogy a komi is össze-vissza van írva, de összefüggéseken képtelen vagyok gondolkozni!!! Szóval... nem dumálok tovább. Egy mondattal annyi, hogy: Hiperszuper-nagyonjó-eszméletlenül-fantasztikus a rész, és persze az írója is!!! :)
    Sok puszi,( és gyors folytatást)!! Kitty

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Kitty!

      Jaj, szerintem az egyetlen édes Te vagy! Olyan sokat jelent, amiért most írtál nekem, de tényleg. Biztos vagyok benne, hogy egy ugyanolyan klassz fiú, mint Liam, téged is meg fog találni, ne aggódj!:) <3
      Igen, tényleg nem nagyon érthető, hogy Liam ezek után miért marad még a lánnyal, miért nem rúgta ki az ultimátumkor páros lábbal, úgyhogy ezt majd még szeretném jobban kifejteni, hogy érthető legyen. És Zora nézőpontját is egy kicsit ismertetni, hogy lásd, nem feltétlen annyira szemét. :)
      Nem tudom, hogy a csókra mennyit kell még várni, próbálom nem elsietni, de elhúzni se, remélem azért még nem őrülsz meg addig, haha. A kommented tökéletes, ne aggódj, egyáltalán nem "össze-vissza", sőt. Köszönöm szépen, amiért itt voltál, és megleptél a véleményeddel, egészen egyszerűen nem tudom elmondani, mennyire hálás vagyok! <3333333333333333

      Rengeteg puszi, Azy

      Törlés
  3. Draga Azy!
    TE JO ISTEN
    Erre eskuszom nem talalok szavakat uristen ez valami hihetetlen, csodalatos! Azthiszem beleszerettem ebbe a reszbe es Liambe is(meg jobban). Elkepeszto vagy hogymindig tudsz valami ujat mutatni es minden resz egy kicsit mas es mas. De tudod mi a kozos bennuk? Az hogy mindegyik utan kb 5 percig ulok egyhelyben es probalom feldolgozni amit olvastam:DDD
    Nagyon varom a kovetkezo reszt, hogy ujra elkapraztass minket!
    Gratulalok a felevidhez ;)
    Puszi, Flo♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Flo!

      Aaaahw, annyira jó látni, hogy ez az első reakciód a rész után, de tényleg. Egyszerűen ebből azt tudom levenni - és remélem nem tévesen -, hogy tényleg ennyire sikerült örömet okoznom. Ez pedig valami kimondhatatlanul fantasztikus érzés...
      Remélem, hogy ezek után sem fogok akkor csalódást okozni, és továbbra is mosolyt tudok csalni az arcodra. Mert már ezért megéri ez az egész! Rengeteg hálával tartozom mindenért, ez a komment egy kincs, köszönöm! <333333333333


      Rengeteg puszi, Azy

      UI: Köszönöm szépen!

      Törlés
  4. Kedves Azy!
    Azt kell mondanom, hogy az én kedvenc részem is. Egyszerűen imádom, hihetetlen rész lett. Egyáltalán nem értem, hogy lehet valaki ilyen szemét, mint Zora. Teljesen kihasználja azt a helyzetet, hogy Liam szereti, a falra mászok tőle. Mondjuk Liamet sem értem - oké, hogy szereti -, de én hozzá nem mennék egy ilyen emberhez, aki kényszerít engem a házasságra. Mikor a végén olvastam, hogy Tailey nem bírta megvenni a ruhát, már tudtam, hogy Liam meg fogja venni neki. Nagyon várom a következő részt, hogy elolvashassam, hogy mit fog elmondani Tainley Liamnek, és mit nem... Fantasztikusan írsz, egyszerűen ha egy könyv lenne, nem bírnám letenni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Katám!

      Amint megláttam a neved, már rögtön mosoly szaladt az arcomra, mert egyszerűen nem hiszem el, hogy még ennyi idő után is olyan aranyos vagy, hogy folyamatosan írsz, és olvasol. Nem tudom eléggé megköszönni! <3
      Szeretném, ha majd a továbbiakban képes lennék megmutatni, hogy Zora mit miért tett, vagyis hát az ő nézőpontját is bemutatni. És akkor remélem, hogy majd nem fog annyira szemétnek tűnni. Meeeg persze arra is valami indokot adni jobban, hogy milyen Liam és Zora kapcsolata - vagyis milyen volt, hiszen a történet tulajdonképpen arról szól, hogy miképpen változik meg. :)
      Ígérem, hogy most már igyekszem összeszedni magamat, és nem össze-vissza késni a részekkel, már csak azért sem, mert nem akarok csalódást okozni. Borzalmasan köszönöm, hogy még mindig mellettem állsz, nem tudom, mivel érdemeltelek ki! <3333333333

      Rengeteg puszi, Azy

      Törlés
  5. Drága-utánozhatatlan-fenomenális-imádnivaló Azy-m ♥!

    Nekem is a kedvencemmé vált a fejezet, nemcsak neked :) Egyszerre volt vicces és komoly a témája, imádtam ♥! Candy csodálatos karakter, egyáltalán nem irigylem, hogy ilyen kegyetlen szerepet szánt neki a Sors... De, Liam-nek se lehet könnyű :3 Szegény fiúnak így kell megküzdenie a szerelméért, hogy közben utánaás a menyasszonya múltjának... Ahj, kegyetlen :3 A vásárlós résznél nekem a Los Angeles-i tündérmese jutott az eszembe, amikor Sam-nek keresnek báliruhát a beöltözős bulira és a "legjobb barátja" - aki amúgy a munkatársa is és régi támasza - talál egy maszkot, de ahhoz nincs ruha :D Az elrakatott ruhás jelenetnél csak ez lebegett a szemem előtt :33

    Tűkön ülve várom a folytatást ♥! További szép estét és a jövő héthez kitartást kívánok, illetve fogadd hatalmas gratulációmat a félévidhez ♥!

    Love Ya,
    Mace

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága, csodálatos, imádott, egyetlen Macym!

      Most komolyan?! Te jó ég, akkor már megérte megírni. Mindig, amikor látom, hogy valakinek örömet tudtam szeretni a fejezettel, akár csak egy percre is, azt gondolom, hogy akkor elértem a célomat.:)
      Fantasztikus érzés látni, hogy a főszereplő karaktert szereted, és így gondolkozol róla, mert számomra tényleg fontos, hogy mi a véleményed. És ez most vonatkozik Liamre és Tainleyre is. Hű, azt a filmet nem láttam még, de akkor ezek után valamikor próbálok rá időt szakítani, és bepótolni. :)
      Nagyon-nagyon szépen köszönöm, amiért ismét megtiszteltél a kommenteddel, szerintem gőzöd sincs róla, hogy mennyit is jelent számomra! Imádlak! <333333333333

      Rengeteg puszi, Azy

      UI: Köszönöm szépen, remélem neked is jól sikerült. :)

      Törlés
  6. Draga Azy!

    Omg. Egy ujabb csodalatos reszt hagytal magad mogott. Osztozom a velemenyeden, nekem is ez a kedvenc reszem. Imadom! <3
    Zora egyre unszinpatikusabba valik szamomra. Komolyan ultimatumot adott Liamnek!? Ezt nem vartam volna. Legszivesebben megtepnem. Szerintem, nem is szereti igazan Liam-et, ha ilyet "kert"tole. Bar, kesobb ugyis kiderul, hogy jol hiszem-e.
    Candy tenyleg egy csodalatos karakter, konnyen lehet azonosulni vele, imadom. Epp ezert sajnalom annyira, hogy ilyen elcseszett elete van. Kivancsi vagyok, hogy tenyleg el-e fogja mondani Liamnek az igazsagot, es, ha igen, akkor mennyit.
    Liam. Nincsenek ra szavak mennyire edes! Annyira sajnalom szegenyt, hogy ilyen helyzetbe kerult. En megertem Liam-et, hogy miert nem hajtotta el Zora-t, mar abban a pillanatban, mikor ultimatumott adott neki. Ha az ember szeret valakit, barmit megtesz erte, hogy ne veszitse el, meg akkor is, ha az illeto nem erdemli meg, pont, mint Zora.
    En gondoltam ra egyebkent, hogy Liamnek nincs annyira inyere a hazassag, bar azt kozel sem gondoltan volna, hogy ultimatumot kapott.
    Mikor Sam kozolte Tainleyvel, hogy a ruha masnak lett felre rakva, es hogy tusagosan is draga neki, egybol tudtam, hogy Liam fogja meg venni neki, ami egyebkent egy szornyen szep gesztus volt tole.

    Tukon ulve varom a folytatast! <3

    UI: Gratulalok a felevi eredmenyedhez, nekem mar regen volt ilyen jo! :) Es sajnalom, hogy ekezet nelkul irok, de az utolso, amihez haromegyed egykor kedvem van. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Anna!

      Te jó ég, ennyi szépre és jóra most hirtelen azt sem tudom, hogy miképpen tudnék reagálni....
      Hű, úgy tűnik, te nem nagyon szereted Zorát. Elhiszem, hogy valóban szörnyen antipatikus lehet, és az eddigi viselkedéseivel nem is várom, hogy máshogyan nézz rá. De ettől függetlenül szeretném, ha majd jobban megérted, hogy milyen is ő. Igyekszem olyan részeket a továbbiakban, amiben több szerepe lesz. :)
      Azt viszont a lehető legnagyobb örömmel látom, hogy Candy annál szerethetőbb karakter számodra. Ez tényleg rengeteget jelent, elvégre ő az egyik főszereplő, és fontosabb, hogy róla mi a véleményed. És el sem tudom mondani, mennyire boldoggá tett, amikor láttam, hogy megérted, Liam miért tette, amit tett! :')
      Nagyon-nagyon szépen köszönöm, amiért ilyen csodálatos vagy, és megosztottad velem a gondolataidat, rengeteg jelent! Köszönöm szépen, remélem a te félévid is jól sikerült. És Drága, eszedbe se jusson, hogy engem zavar az, hogy ékezet nélkül írtál. Az is kész csoda, hogy háromnegyed egykor írsz nekem! <333333333333

      Sok-sok puszi, Azy

      Törlés
  7. Drága Csodálatos és Tehetséges Azym!
    Az előző két részhez nem írtam semmiféle megjegyzést, amiért majd elsüllyedek szégyenemben. Ellenben biztosíthatlak róla, hogy olyan csodatos lett mint az eddigi alkotásaid, olyan Azys! :D Hogy miért nem írtam neked? Mert úgyérzem, hogy féllábal már a neurológián vagyok, de ebbe nem megyek bele.
    Tudod te, hogy mikor meglátom azt, hogy kitettél egy részt, akkor valami láthatatlan tündérke elvarázsol és aligvárom, hogy tudjak rá szakítani időt és el tudjam olvasni, ha írni nem is mindig. Az izgalmam nem volt hiábavaló hiszen azt kaptam, amit megszoktam tőled. Tökéletességet. Tainley érzései ismerősek, akárcsak a sírás visszafolytása. Teljesen sikerült átéreznem azt, ami vele történik. Liam meg á, olyan cuki volt. Majd elolvadtam. Mintha valóban ilyen lenne a személyisége, amilyenek kialakítottad.
    Nagyon várom a következő részt! :)
    Puszi, ölelés <333
    Bells

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága, egyetlen, csodálatos Bellsem!

      Eszedbe se jusson elsüllyedni a szégyenedben, te lány. Tudod, hogy csak akkor kell írnod, amikor szeretnél, amikor erőd van. Hidd el, tudom, hogy mennyire kimerítő tud lenni minden, és van, amikor az embernek egyszerűen nincs kedve írni. De én bízom benne, hogy ettől függetlenül még, ha elolvasod, akkor talán mosolyogsz, és tetszett a rész. Nem akarom ezt a hatást elrontani azzal, hogy kényszerből bepötyögj nekem pár sort! És a tanulás pedig amúgy is sokkal fontosabb, szóval...! <3
      Jaaaaj, de édes vagy. Na látod, ez az, ami rengeteget jelent. El sem tudom mondani, hogy mennyire boldoggá tesz, amikor azt olvashatom, hogy sikerült átérezned a történetet, és várod a következő részeket. Köszönök mindent, drága, imádlak! <333333333333


      Sok-sok puszi, Azy

      Törlés
  8. Drága Azy!

    Jézusom! Majd elbőgtem magam a végén... El nem hiszem, hogy mennyire jó vagy, vagyis igen de mindig hozol valami újat és én sirva fakadok az érzelmektől.
    Azt hiszem ezzel a kis meglepetéssel Liam egy lépéssel közölebb került ahhoz, hogy megismerje az igazi Tainley-t és megkedvelje. Nagyon aranyos volt tőle, hogy megvette a ruhát. Most nagyon megülelgetném :)))
    Van egy nagyon rossz érzésem afelől, hogy Tainley végül nem fogja elmondani az igazat Liam-nak, mert nem szeretné, ha boldogtalan lenne és tönkretenni a kapcsolatukat. Zora nagyon kiakadna rá, ha kitálalna Liam-nak és újra megkeseritené az életét... :(
    Nagyon szurkolok neki, hogy maradjon erős és tanuljon meg már kiállni maga mellett.
    Nagyon várom a folytatást. Igyekszem itt lenni időben és elolvasni mert tényleg felcsigázott a rész :)

    Ölel, Jule B.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Jule B.!

      Hogy elbőgted magad? Jaj, ez olyan reakció, amire igazán nem számítottam, de tényleg. És TE JÓ ÉG! Hogy mennyire, de mennyire túlzol, el sem hiszem. Egyszerűen... áá, most szavak nélkül maradtam! Köszönöm! Most én vagyok az, aki mindjárt elsírjam magamat. Mert soha, de tényleg soha nem mertem arról álmodni, hogy valaki ilyeneket fog nekem írni, ilyeneket fog gondolni arról, amit csinálok. Szóval hatalmas nagy köszönet! Remélem, hogy majd nem okozok csalódást a folytatással, mert igazán nem szeretnék. Hálás vagyok mindenért, sok erőt adott a kommented, imádlak! <333333333333333

      Rengeteg puszi, Azy

      Törlés
  9. Drága Azy!

    Amióta elolvastam (nem tudom, mikor, azt hiszem tegnap reggel volt, de tényleg, komolyan fogalmam sincs:D), egyszerűen képtelen voltam összeszedni a gondolataimat. Pontosan ez az, amire nem számítottam, hogy Liam ilyen helyzetben van, hogy ugyan felhőtlen a szerelem, de milyen áron!? Nekem szó szerint leesett az állam, és azt hiszem, ennek szemtanúja volt legalább 70 vadidegen is- de kezdek hozzászokni ahhoz, hogy nyilvános helyen olvasom az Errort is, ahogy minden eddigi blogodat sokszor, szóval a reakciójuk már kevésbé érdekel, nem úgy, mint a folytatás, és Zora.
    Zora, akiről még mindig nem tudok sok mindent, és biztos vagyok abban, hogy tartogat még meglepetéseket ez a családi karácsony.
    Az ultimátum tartalma után értettem meg csak igazán, Liam miért nem a menyasszonyát faggatja a történtekről, na nem mintha a való életben el tudnék képzelni ilyet, de még akkor is megdöbbentő lenne egy ilyen dolog. Mindegy is, megint megpróbálom túlbonyolítani.:)
    A ruhával kapcsolatban pedig van egy elég erős megérzésem, és hangozzon bármennyire furcsán, nem merem ide leírni, pedig legszívesebben nagy betűkkel kérdezném meg hogy tényleg az fog-e történni, mert ha igen, akkor...akkor kitör egy háború, az biztos.
    Mindenesetre egyre kíváncsibb vagyok, hogyan alakulnak az előttük álló napok, és hogy mikor pattannak el az utolsó idegszálak is.

    A félévi eredményeidre pedig joggal lehetsz büszke, nagyon szép eredmény! :) /Haha, nekem is ennyi lett az átlagom, de mivel csak 8 tárgyam van ebben a félévben, így kicsit csalásnak érzem. :D/

    Már alig várom a folytatást, mert egyre jobban megszeretem ezt a történetet is, és érzem, hogy lassan olyannyira a szívemhez fog nőni, mint az összes többi irományod.<3

    xx Lu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága, édes Lu!

      Nagyon nagy büszkeség töltött el, tök őszintén, amikor azt olvastam, hogy sikerült meglepnem téged! Mostanában úgy érzem, hogy eléggé kiszámíthatóak lettek a szereplők döntései, de örülök, hogy azért néha még sikerül meglepetést okoznom!
      Juj, nyilvános helyen olvasod? Ez de furcsa, szerintem én soha életemben nem olvastam nyilvános helyen semmit. De akkor remélem, hogy a körülötted lévők megbecsülik azt, hogy szemtanúi lehetnek a reakciódnak, mert egyszer lennék a helyükben. Annyira jó lehet látni az arcodat, amikor ezt írod, és kívánom, hogy egyszer te is lásd az enyémet. Akkor talán láthatnád, hogy mennyire sokat jelentenek számomra soraid. :)
      Majd igyekszem jobban kifejteni, hogy Zora és Liam kapcsolata milyen, illetve maguk a szereplők miért viselkednek úgy, ahogyan. És nyugodtan bonyolítsd csak tovább, drága Lu, imádom, amikor azt csinálod! Ígérem, próbálok minden kérdésedre választ adni!
      Nagyon szépen köszönöm, és ne aggódj, egyáltalán nem csalás, nem hiszem, hogy nekem több tantárgyam lenne, haha. Úgyhogy légy csak büszke rá, gratulálok! :) <3
      Hálás vagyok mindenért, és köszönöm, amiért folyamatosan mellettem állsz és támogatsz. Nem tudom, mivel érdemeltelek ki, de borzasztóan sokat segítesz mindig! <33333333333333333


      Millió puszi, Azy

      Törlés
  10. Édes, drága, csodálatos cukorborsó!
    Nagyon hiányzott már ez a történet, de nem tudok neheztelni rád, amiért a tanulást választottad, mert az tényleg nagyon fontos! Sokkal fontosabb! Egyébként ha már itt tartunk szeretnék gratulálni, mert sikerült felülmúlnod egy fél tizeddel, én csak 4,55 lettem :") túl keveset tanulok, na de majd az évvégi kisérettségivel (remélhetőleg) felhozom.
    Olyan fura, hogy ebben a történetben még mindig karácsony van, miközben itt már lassan a szülinapom is eljön. Kíváncsi vagyok, mit akarsz kihozni az elkövetkezendő két napból, mert sajnos már nagyon kevés van abból, amit Liam Candy közelében tölt. Hacsak... ha a lány elmondaná az igazat.. bár akkor lehet hogy hamarabb elmenne. Nem?! Fogalmam sincs, mit szeretnél kihozni ebből a felállásból, túl sok az ötletem ahhoz, hogy elő tudjak állni egy konkrét folytatással. *o*
    Egyébként valamilyen furcsa oknál fogva én nem szeretném, hogy máris összejöjjenek, szerintem ez így jó most, ahogy van. Aranyosak így is, és az a ruha.. vajon Candy elfogadja, vagy visszautasítja az ajándékot? :)
    Amúgy az Ultimátum szót olvasva mindenre gondoltam csak erre nem. Ennyire szerelmes? És ha szerelmes, akkor miért az ultimátum miatt veszi el? A lány miért sürgette? Mi van a háttérben? Kövit! Kövit!
    Nagyon tehetséges vagy, nagyon szeretlek, nagyon gratula mindenhez <3333
    Millio puszi Xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága, imádott, egyetlen, legtehetségesebb szerecsendiom!

      Nekem pedig Te hiányozol és a történeteid, és ígérem, hogy hamarosan meglátogatlak, mert ez már nem bírom. Egyszerűen olyan szinten hozzá tartozol az egész blogger világomhoz, hogy elképzelni sem tudom, hogy mi lenne velem nélküled. És nem csak mint író, hanem mint barát is mindig mellettem állsz, ami miatt nem lehetek elég hálás. És - igen, még nem fejeztem be - pontosan ezért (meg mert borzasztóan felnézek rád), amikor azt írod, hogy megérted, hogyha kések, és türelmesen vársz, akkor egészen egyszerűen tényleg megnyugszom. Úgyhogy ezt nagyon szépen köszönöm! És ne merészelj itt szerénykedni a "csak" 4,55-ös átlagoddal, amikor sokkal kevesebb tanulással is simán túlszárnyalsz. Akkor mi lenne, ha úgy hajtanál, mint én? Valószínűleg már zseni lennél! <3
      Na, most a részre térve. Haha, igen, amikor még nagyon hamar elkezdtem, akkor eszeveszettül megszállt a karácsonyi hangulat, és most már sajnos hiába akarok tavaszt és meleget, még itt ragadtam. Úgyhogy már azon gondolkozom, hogyan ugorhatnám át ezt a pár hónapot a történetben, haha. :')
      Nem szeretnék mondani semmit arról,hogy Candy elmondja-e neki, és ha igen, akkor hogyan fog reagálni Liam, hiszen úgyis hamarosan kiderül. Én hidd el, én se tudok semmit a folytatással kapcsolatban!:')
      Öröm volt olvasni, hogy nem szeretnéd siettetni a dolgokat, és jó az, hogy még nem jöttek össze. Liam pedig szereti Zorát, de egyébként nem gondolt volna még házasságra, hiszen túl korai. Remélem majd minden kérdésedre tudok majd választ adni, de ha mégsem, nyugodtan szólj! :D
      Köszönök miiiindent drága, azt sem tudom, hol lennék nélküled. Hálás vagyok mindenért, nagyon szeretlek, és viszont gratulálok, elbújhatok melletted! <333333333333333

      Millió puszi, Azy

      Törlés
  11. Drága Azym! ♥
    Először is, gratulálok a félévihez, nem semmi eredmény, nagyon ügyes vagy! ♥
    Tegnap még meló előtt elolvastam, de kommentet írni már nem volt időm, így csak most írok. Szerencsétlen Liam miért szerelmes ennyire Zorába? Komolyan ez, hogy feleségül veszi, vagy elhagyja mennyire szánalmas már. Ha én ilyet tennék akkor az nekem lenne kellemetlen, komolyan. Sőt, még a gondolata is az lenne. :D Igaz, hogy Liam tényleg, tiszta szívből szereti őt, de nem értem, hogy Zora miért sürgeti őt. Egyszer úgyis megtenné ezt a lépést. Legalábbis szerintem.
    Ez a ruhapróbás rész aaaaaaaaaaaaaaannyira aranyos volt, hogy csak na. A végén pedig, hogy megvette a ruhát Candynek, hát szóhoz sem jutottam. Kíváncsi vagyok Candy mit fog szólni hozzá. Remélem, hogy elfogadja a ruhát. :D A következő részt pedig nagyon várom, de nem sürgetlek, majd hozod a részt, amikor tudod. :) ♥

    Sok-sok puszi,
    Bius

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Biusom!

      Nagyon szépen köszönöm, igazából eléggé sok munkám volt benne, úgyhogy boldoggá tesz, hogy jól sikerült. Már az is sokat jelent, hogy elolvastad és írsz, tényleg mindegy, hogy mikor... Így is különlegesnek érzem magam, amiért megtisztelsz x éve a figyelmeddel, és támogatsz. :')
      Haha, igen, még a gondolat is eléggé gázos, de hát Liam szerelmes Zorába, így egyértelműen megtette neki ezt a kérést. Nyilván nem normális dolog, ahogyan fél év után házasodni sem, de hát....:')
      Jaj, nagyon örülök, amiért azt látom, hogy elnyerte a tetszésedet a ruhapróbás rész, valójában én is imádtam írni, az egyik kedvenc jelenteim közé sorolom. De az többet jelent, hogy te is így vélekedsz róla! Remélem, hogy majd a folytatással nem okozok csalódást neked. Köszönök mindent, tényleg mindent, fel sem tudom sorolni, hogy hányszor voltál már segítségemre, hányszor mosolyogtattál meg! Imádlak! <33333333333

      Sok-sok puszi, Azy

      Törlés
  12. Drága, imádott, kedves, jószívű, gyönyörű, utánozhatatlan, egyetlen, hiányzó Azym! ♥

    Idejét se tudom már, mikor írtam neked ide. Elképesztően sajnálom, hogy most - kb. egy hónap után - tudok neked írni. :(
    Először is gratulálok a félévidhez. Tök ügyes vagy! Büszke vagyok rád, még ha ez most kicsit furán is veszi ki magát! hahah :D <3 Másodszor menthetetlenül hiányzol. :( Remélem minél előbb sikerül beszélnünk, mert rettenetesen kíváncsi vagyok mi újság feléd. :) Most jut eszembe, bunkó módon megint nem írtam vissza....Nagyon röstellem magam. :(
    A rész pedig.... Te jó ég! Készen vagyok, meghaltam, végem!....Oké Chixi lenyugszik és próbál összeszedni pár épkézláb mondatot.
    Teljesen oda voltam azért, hogy Tainley új ruhát vesz, de nem valami drága puccos plázából, hanem egy turkálóból. Annyira imádom ezt a csajt, hogy hihetetlen.  Plusz pont, hogy Liam kis aranyosan vele tartott, bár nem azért, mert érdekli a női divat, hanem, hogy faggatózón Zoráról. Teljesen lehidaltam, amikor a fiú elmondta, hogy a lány ultimátumot adott neki. Mindenre számítottam, de pont erre nem….Micsoda egy számító szuka. :DD Már ne haragudja kifejezésért.  Tudom ő is ember és többféle oldala van és még rejtély miért csinálta ezt, de abban a pillanatban, amikor Liam felfedte ezt az egészet ezt gondoltam. Majd Tainley, hogy összerakta az egészet, hogy miért tőle kérdezi meg a fiú a múltban történteket. Sajnáltam a lányt, amikor elkapta a féltékenység szele. Rossz lehet neki, hogy a lovász fiú se szereti, sőt utálja és hát Liam sem, bár MÉG ő se szereti a mi kis dalos pacsirtánk. :DD A vége pedig extra hiperszónikus husika. Egyem meg megvette azt a ruhát Tainley-nek. Úgy érzem közöttük valami barátság fajta szövődik és a végén lehet, hogy több is lesz ez szimpla barátságnál. ;)
    A következő részektől bevallom őszintén, kicsit félek. Ne értsd félre már nagyon várom, de egy belső hang azt súgja, hogy ez az egész vásárlás nem marad titokban és Candy drága irtó kellemetlen helyzetbe fog kerülni. De persze kíváncsi leszek elmondja-e azt, hogy mi történt Zora és Mark között no meg azt, hogy ő hogyan van a képben. Ráadásul karácsonyozni is fog a Lain család. Sejtem, hogy megint valamivel megcsavarod az ünnepeiket. Ha rajtad múlik, biztos nem fog minden a legeslegsimábban menni, de ezért szeretlek. <3
    Bocsánat, ha kicsit elpocsékolt és unalmas lett a megjegyzésem. :/ Bár úgy is tudod, hogy imádom a történeteid és iszom a szavaid állandóan. Fantasztikus vagy Drága, ezt soha ne feledd el. Izgatottan várom a következő részt. Kitartást a sulihoz, hétvégente sok-sok pihenést és erőt a részek írásához. Nem szeretném, ha kikészülnél. Megértjük, hogyha nem igazán sikerül hetente hoznod a részt, hisz neked is van életed. <3

    Sokszor ölel&puszil



    Az egyik legnagyobb rajongód:
    Chixi (Deering) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága, fantasztikus, csodálatos, imádott és legkedvesebb Chixim!

      Először is, soha ne kérj bocsánatot azért, hogyha nem írtál vagy ilyesmi. Drága, már számtalanszor elmondtam, hogy a tanulás sokkal előrébb való, mint a blogom, és tökéletesen megértem, hogy előbbre helyezed. Sőt, el is várom, hogy előrébb helyezd. :)
      Nagyon szépen köszönöm a gratulációd, iszonyat jól esik, és remélem, hogy a tied is jól sikerült. Nem baj, majd visszaírsz ott is, amikor tudsz, de nekem is hiányzol! <3
      Jaj, úgy bíztam benne, hogy ezt majd valaki megemlíti, haha. Direkt azt szerettem volna, hogyha Tainley kicsit kívül áll a családjától, és nem olyan mint ők. És ezt most jelen esetben a turkáló jelentette. Igen, sejtetettem, hogy Zorát nem igazán lehet megérteni, és Liamet sem annyira, hogy miért tette ezt. Úgyhogy ígérem, majd próbálom jobban ezt előtérbe helyezni, és megmutatni, ki milyen belül. :)
      Remélem, bármilyen is legyen a folytatás - most szándékosan nem reagálok a sejtéseidre - azért tetszeni fog, és nem fogsz csalódni. Az rengeteget jelentene, tényleg, bár így sem tudom kifejezni szavakkal, hogy mennyire sokat segít, amit most csinálsz. Egyszerűen imádlak, nem tudom, mit tettem, amiért kitüntettél azzal, hogy mellettem vagy, de irtózatosan hálás vagyok. Köszönök mindent, imádlak én is, és neked is sok-sok kitartást drága! És remélem majd tudunk beszélni! <3333333333333

      Millió és egy puszi, Azy

      Törlés
  13. Drága, elképesztő Azy!
    Sajnos az előző részhez nem írtam kommentet, és kicsit késve is olvastam el, amit nagyon röstellek, de tudnod kell, hogy nagyon imádtam azt a részt is!
    Liam szörnyen édes! A rész végén már annyira mosolyogtam, hogy muszáj volt néhányszor leeresztenem a telefonom és szünetet tartani, hogy ne kezdjek az éjszaka közepén visongani. :D Iszonyúan szeretem a karakterét, annyira valóságos, szerintem nagyon jól megragadtad az igazi személyiségét, és imádom, ahogy egyre mélyebben építed bele őt a történetbe.
    Ezen a házasság dolgon sokkot kaptam, nem értem, hogy lehet ilyen buta! Mármint értem én, hogy szereti Zorát, de nem házasodhat meg kényszerből...
    Tainley pedig, hűha, hát, nagyon kíváncsi vagyok rá, mit fog mondani Liamnek, és a fiú erre hogy fog reagálni.
    Rettentően várom már a következő részt! Még mindig imádom a blogod, minden résszel egyre jobban!
    Gratulálok a félévidhez, borzasztó okos lehetsz! :o

    Nessa. xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága, fantasztikus Nessa!

      De eszedbe se jusson röstellni! Már az is rengeteget jelent, hogy egyáltalán elolvasod a fejezeteimet, arról nem beszélve, hogy még tetszenek is. Az, hogy pluszba írsz.... Egyszóval én minden egyes ilyet borzasztóan értékelek, úgyhogy az, hogy egyszer nem tudsz....! Ne viccelj, hálás lehetek, amiért még itt vagy! <3
      Boldoggá tesz, amiért azt láthatom, hogy nem csak nekem volt öröm a vele való részeket írnom, hanem neked is mosolyt csalt az arcodra. Ilyenkor gondolom tényleg azt, hogy már megérte megírni. Egyszerűen csodálatos érzés, hogy tudom, milyenek a reakciód a részek után. Ahj!:')
      Hát, eléggé megoszló vélemények vannak erről, úgyhogy majd ezt inkább még kifejtem a továbbiakban, hogy egyértelmű legyen, ő hogyan gondolkozik erről a egészről. Én pedig Téged imádlak, nem tudom elégszer megköszönni, hogy támogatsz! <333333333333

      Rengeteg puszi, Azy

      UI: Köszönöm szépen, de nem vagyok borzasztó okos, hidd el, haha! <3

      Törlés
  14. szia Azy!
    kicsit megkésve, de itt vagyok...nagyon furcsa nekem ez a zora-liam kapcsolat, semmilyen kapcsolat nem működhet, amelyik ultimátumokon alapul (főleg, ha ilyenen...), viszont liamtől nagyon cuki, hogy megvette tainleynek a ruhát *-* nagyon várom már, hogy ez a szál mikor bontakozik ki még ennél is jobban, esetleg mikor történik már valami konkrét a két főszereplő között, de tény, hogy ennek még nem most van itt az ideje...
    gratulálok a félévidhez, nagyon ügyes, csak így tovább..;) :)
    puszi: d.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága d.!

      Igen, és köszönöm, amiért késve, utólag is írsz nekem. Működni működhet a kapcsolatuk, csupán az a kérdés, hogy mennyire tartós, illetve mennyire őszinte. Haha, örülök, amiért tetszik, hogy Liam ezt tette, igazából spontán ötlet volt, de engem is boldoggá tesz, amiért beleírtam. Nem tudom viszont sajnos, hogy mikor fog valami konkrét is történni kettejük között, azt hiszem, majd ha tényleg úgy érzem, hogy mehet... :) Köszönöm, amiért megérted, hogy még nincs itt az ideje, azt is, hogy ilyen édesen visszamenőleg is megosztod velem a véleményedet, meg persze azt is, hogy gratulálsz a félévimhez! <33333333

      Sok puszi, Azy

      Törlés