Reményvesztett - ajánló



Drága Olvasóim!

Ezúttal egy fantasztikus, még az elején járó blogot szeretnék nektek ajánlani, amit a drága Shannon ír. Még csak nem rég indult el (csupán az első fejezetig van meg), így tökéletes alkalomnak találom, hogy megismertessem veletek egy kicsit. Remélem minél többen néztek be hozzá, és minél többen fogjátok olvasni Őt, mert megérdemli a figyelmet! :) 


Reményvesztett

Író: Shannon
Téma: Harry Styles fanfiction 
Részek megjelenése: Hétvégente

A híres fiúbanda tagjának, Harry Stylesnak mondhatni tökéletes élete van, legalábbis ezt a látszatot tartja fent. A legújabb albumuk eladási száma felfelé ível, a turné végeztével a családját is többet látja és, mostanában, még a botrányok is elkerülik őt. Ám, aki igazán közelről ismeri Harryt, az tudja, a vidám maszkja mögött valami igazán más lapul, valami, amit mindenki elől el akar rejteni.
Jaylin öt éve reménykedik abban, hogy egy éjjel újra megpillanthatja a kivilágított verandán a már feledésbe merült arcvonásokat. De, a remény kezd elveszni, amikor már senki segítségére se számíthat, és mindenki próbálja meggyőzni: ideje továbblépnie. Azonban ő képtelen elfelejteni a történteket, minden egyes nap újra, s újra lejátszódik benne az a délután, ami az egész családja életét megváltoztatta, viszont senki se tudja pontosan mi történt aznap. Ő maga sem.
Mikor a sors csalfa fintora végett kétszer is találkozik ez a két teljesen különböző világ, már semmi sem lesz ugyanolyan. A fiú elhatározza, segít megtalálni azt, amelyet oly régóta keres a boldogtalan lány, de egyikük sem azt kapja, amire számít.

2 megjegyzés:

  1. Drága Azy!

    Iszonyatosan köszönöm ezt a karácsonyi ajándékot, nem beszélve a csodálatos fejlécekről, nem bírok hálálkodni! <33

    Sok puszi, Shannon

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Shannon!

      Igazán nem kell megköszönnöd, hiszen ez a karácsonyi ajándékot. Borzasztóan boldog vagyok, ha sikerült örömet szereznem vele! <333333

      Sok-sok puszi, Azy

      Törlés