Karácsonyi meglepetés (késett)


Drága, egyetlen Olvasóim!


A rész HOLNAP érkezik (a kommentekre addigra természetesen válaszolok). Remélem még holnap is érdekelni fog Titeket, én újabb kedvencet avattam! :) 
Ma viszont egy egészen stílusosan megkésett karácsonyi meglepetéssel érkeztem hozzátok. Több bloggeres barátnőmmel külön megajándékoztuk egymást, én Vivian-t húztam, engem pedig Diana. Rengeteg apróságot adott nekem, többek között írt egy csodálatos novellát, amiben Deon, Norina és Belen szerepel. Úgy gondoltam, ezt mindenképpen szeretném veletek megosztani, hiszen én egész konkrétan sírva fakadtam rajta. Még egyszer nagyon szépen köszönöm neki, imádom!

Millió puszi, Azy

 

Örökké

​Norina a konyhapultnak támaszkodva figyeli, ahogy Belen kinyitja a sütőt megnézve az abban sülő húsokat. A meleg levegő hirtelen szinte arcon csapja, ezáltal hirtelen hátra ugrik. A pultnál álló lány szórakozottan töpreng az vajon segítsen-e neki, viszont, mikor kesztyű nélkül akar benyúlni a gáztűzhelybe megesik rajta a szíve. 
- Hagyd csak, majd én kiveszem! Nézd meg, hogy a fiúk felállították-e már a fát – szól Harry barna hajú barátnőjének, aki egyetértően bólint, majd elhagyja a helyiséget.  
December huszonharmadika van, azaz holnap van karácsony és ma hajnalban mindannyian hazautaznak a családjukhoz emiatt. Mindannyian úgy gondolták, együtt is meg kell ünnepelniük, ezért most vacsorára készülnek Harry londoni házában. Vagyis nincsen itt még mindenki, mivel Zayn és Deon még nem értek ide, szóval délelőtt csak Belen és Norina sütött, főzött és takarított. A fiúkra csupán a karácsonyfa feldíszítését bízták, mert egész nap semmit sem csináltak, csak lábatlankodtak, vagy a frissen sült süteményből csentek el jó pár darabot. Mindkét lány a fejét fogva rájött: attól, hogy idősebbek még ugyanolyan gyerekesek. 
- Esküszöm Harry, ha nem teszed le azt a telefont, akkor én magam fogom kiverni a kezedből! – fenyegeti meg Belen komolyan barátját magát meghazudtolva. Eddig nem igazán volt ennyire nyílt, nem viselkedett hisztisen és sose beszélt vele ilyen hangsúlyon. Ám, most rettentően ideges, képtelen magán uralkodni. – Megint azzal a lánnyal beszélgetsz? Egyáltalán ki a franc ő?! – Az utóbbi napokban sokat veszekednek, leginkább Belen akad ki. Senki se tudja mi folyik kettőjük között, csak az újságokban látták, hogy elég sok kép készült Harryről egy ismeretlen nő társaságában. A göndör hajú srác, pedig semmit sem mond. Nem tagadja, egyszerűen figyelmen kívül hagyja ezeket a kérdéseket, mintha senki se mondta volna ki őket. Még Louist is képes lerázni magáról, aki most feszülten figyeli a dühös lányt.  
Norina idegesen tekergeti szőke haját, nem akar az ünnepekkor veszekedni és végképp nem akarja, hogy Belen és Harry szakítson. Viszont tudja, az előbb említett lány teljesen jogosan ideges. Ő is az lenne, ha a barátjával hasonló helyzetbe kerülnének, de ő teljes mértékkel bízik Louis-ban. Belen-nek sosem inogott meg a bizalma, leszámítva az utóbbi időt. Nem akarja elveszíteni a szerelmét, annyi mindenen mentek már keresztül, hogy egyszer se jutott eszébe hasonló gondolat. Képtelenség ez az egész, Harry nem csalhat meg. Nem! Nem! Nem! – gondolja magában. A többieknek fogalma sincs miért lesz hirtelen még zaklatottabb, nem is hajlandó hangosan hangoztatni a magában vívott harcokat. 
A csengő hangja késként hasít a megfagyott légkörbe. Mindenki tekintete a kissé zilált Belen-re terelődik, aki emiatt feszengeni kezd, így a Zayn és Deon érkezése megváltásként éri. Összeszedi magát, beengedi őket, aztán inkább a konyhába megy, nem akar a vacsoráig Harry-vel találkozni. 
 - Harry elmondanád végre mi ütött beléd? – kérdezi ingerülten Louis. Nem hiszi el, hogy a barátja ekkora seggfej, nem ronthat el mindent, amiért annyit küzdött. Nem lehet ennyire hülye! 
- Nem – feleli teljesen higgadtan a kérdőre vont srác.  
- Sajnálom haver, de te egy hatalmas idióta vagy, ha elcseszed ezt a kapcsolatot – mondja őszintén Liam, a többiek pedig határozottan egyetértenek vele. Harry újra elengedni a füle mellett a kritizálásokat, csak arra gondol, hogy hamarosan vége a titkolózásnak. 
- Rendben fiúk, díszítsétek fel a fát gyorsan, amíg mi befejezzük a vacsorát – csapja össze sürgetően tenyereit Deon, aztán csatlakozik a két lányhoz a konyhába. 
- Minden rendben lesz Belen, nyugodj meg – próbálja kedvesen nyugtatni Norina a még mindig feszült lányt. – Ez csak egy félreértés! – feleli, bár ezt még ő sem gondolja teljesen komolyan. Ha félreértés lenne valószínűleg Harry elmondaná az igazat és nem venné félvállról a dolgokat, mert Belen igazán fontos számára. Legalábbis eddig mindenki ezt gondolta. 
- Minden rendben lesz – feleli elhaló hangon inkább magának, mintsem a többieknek. A lányok irányába fordulva próbál mosolyt erőltetni, nem akarja elrontani a karácsonyt a vitájukkal. 
A vacsora kezdetekor elég feszült a légkör, amin Niall és Louis megpróbál változtatni, így hamarosan mindenki beszélgetni kezd kivéve Belent. Elment az étvágya, pedig igazán jól sikerült a vacsora, igazából nem is gondolta volna, hogy sikerül ehetőre megcsinálni a fogásokat. 
A társalgást megszakítja a csengő hangja, már senkit sem várnak, hiszen Deon és Zayn rég megérkezett. Senki se tudja ki lehet az, kivéve Harryt, aki halkan bocsánatot kér és sietős léptekkel elhagyja a házat. Az étkezőbe hirtelen csend lesz, így kintről lehet hallani beszédfoszlányokat és a fiú mély hangja mellett felfedezhető egy női hang is. Belen mérgében összeszorítja fogait és kezei ökölbe szorulnak. Egy féltékeny libának gondolja magát, viszont nem érdekli, mert joga van hozzá. 
- Nyugodj meg – próbálja nyugtatni lágy hangon Deon. 
- Képtelen vagyok rá – rázza meg a fejét Belen. Furcsa módon nem kerülgeti a sírás, inkább a düh kezdi átvenni az egész testét, még sosem érezte magát ennél ingerültebben. – Most azonnal mondd el mi folyik itt! – kiabál Harry-re, aki abban a pillanatban lép be a házba. A lány idegesen feláll, szinte feldől a szék a hirtelen mozdulataitól.  
- Nem kell mindenről tudnod – válaszolja nemtörődöm módon a fiú. 
- Nem fogsz többé kitérni a kérdések elől! Megérdemlek egy magyarázatot, ha már valami nővel találkozgatsz – veti oda gúnyos hangon a lány. A többiek feszülten nézik a konfliktust, nem tudják mit tegyenek. – És még volt képed ide hívni! 
- A francba is, Belen. A nővéreddel voltam, hogy segítsen kiválasztani a számodra legtökéletesebb jegygyűrűt – adja fel a titkolózást idegesen. Azt hitte képes lesz kitartani, de azok az idióta újságok tönkretettek mindent. – Holnap akartam megkérni a kezedet, most pedig egy barátom elhozta, mert máskor nem tudtam volna érte menni – rázza meg csalódottan a fejét. 
- Te jó ég – Belen képtelen mást mondani. Olyan rettentően butának és szánalmasnak érzi magát, amiért ennyire féltékeny lett, de ez nem csak az ő hibája. 
- Őszintén, ha ennyire nem bízol bennem nem tudom megtegyem-e – közli komolyan Harry. Csupán cukkolni szeretné a barátnőjét, viszont tudja, minden egyes szavát elhiszi, főleg az arckifejezése alapján ezt tudja leolvasni. 
- Én pedig nem tudom igen-t válaszolnék-e – reagál rá lazán vállait megrántva, mire az előtte álló srác kihívóan felvonja szemöldökét. 
- Igazán? – kérdezi játékos hangsúllyal. Pár másodperccel később lassan térdre ereszkedik és zsebéből előveszi a fekete ékszeres dobozt. – Hozzám jössz feleségül, Belen Wallis? – arcán egy szívdöglesztő mosoly terül el, ahogy a lány reakcióját nézi. 
- Igen! Igen! Határozottan igen – sírja el magát, amint Harry feláll és ujjára húzza a csodálatos gyűrűt. Belen habozás nélkül csókolja meg leendő vőlegényét. Rögtön elpárolog a testéből minden düh és harag, helyette felváltja a végtelen boldogság. A társaság többi tagja megkönnyebbülten felsóhajt, majd tapsba törnek ki. – Annyira szeretlek – távolodik el könnyes szemekkel a szoros ölelésből. 
- Sosem jutott eszembe az, hogy megcsaljalak téged. Te vagy a legjobb dolog, ami valaha történhetett velem – mosolyodik el lágyan, miközben letörli menyasszonya könnyeit. – Nagyon szeretlek – csókolja meg újra szenvedélyesen.

14 megjegyzés:

  1. Drágám!

    Igazán nincs mit, örömmel írtam neked és nagyon boldog vagyok, ha tetszik! El se hiszem, hogy első kommentelő lehetek a blogodon, lel. <333

    Hatalmas ölelés,
    Diana Brunwin

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága!

      Még egyszer köszönöm szépen, tényleg imádom, amit írtál! Haha, igen, most első vagy! <33333

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  2. Kedves Azy! Többször kellene ilyen meglepetés részeket írnod! Amikor a Túl jó megjátszásnak vége lett, akkor azt hittem, hogy majd Harry és Belen eléldegélnek majd együtt, és biztosan 7-8 év múlva fognak összeházasodni! Nagyon boldogan olvastam el, hogy Norina mellett ott áll Belen, és jönnek majd Deonék is. Na, de annál a résznél, hogy több újság jelent meg Harryről, meg a csajról, azt hittem szétválasztod őket! Szóval, egy szónak is száz a vége, téged, mint kedvenc bloggeremet csak dicsérni lehet! Csak így tovább! Puszi: Kitty

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Kitty!

      Valójában ezt a novellát nem én írtam, hanem ahogyan fent is említettem, Dianától kaptam ajándékba. Tehát az érdem az övé, és szerintem is csodálatosra sikerült. Viszont borzalmasan örülök, amiért neked is tetszett, és jól fogadtad Belen és Harry házasságát! <3333

      Puszi, Azy

      Törlés
  3. Drága Azy!

    Úristen! Harry és Belen! Ezt olvasva, rájöttem, hogy mennyire hiányzik a történet... :)
    Habár kicsit feszült voltam az elején Harry titkolózása miatt, tudtam, hogy nem hoznál nekünk egy szomorú sztorit. A végén újjongtam örömömben. Nagyon tetszett :)

    Ps: Már nagyon várom, hogy holnap hozd az új részt :) :P

    Giga-nagy ölelés, Jule B.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Jule B!

      Haha, képzeld nekem is borzalmasan hiányozik Belen, Harry, meg Deon és Norina is, így amikor megláttam, hogy Diana egy ilyen meglepetéssel kedveskedik nekem.... Hát te jó ég, tényleg sírtam az örömtől, egy kincs az a lány! És nagyon boldog vagyok, hogy neked is tetszett! <333333

      Sok puszi, Azy

      UI: Sajnálom, hogy végül nem jött. :(

      Törlés
  4. Hihi, tudtam, hogy Harry csak valami meglepire készül. Nagyon nagyon nagyon jó lett, egyszerűen elképesztő, és nagyon hiányzik Harry és Belen története. Hihetetlenül tetszett!!! :)) <333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Katám!

      Én nem igazán számítottam rá, így nagyon boldoggá tett, amikor a végén kiderült, hogy Harry mire készül. Nekem is hiányoznak, de hála Dianának most egy kicsit visszakaptam őket! Boldoggá tesz, ha tetszett neked, ugye milyen tehetséges a drága barátnőm? <3333

      Puszi, Azy

      Törlés
  5. Drága Diana és Azy!
    Hmm, nagyon aranyos meglepetés lett, és bár az eleje feszült volt a titok miatt, kicsit lebuktattad Harryt az előszóban. Azt mondtad meghatódtál (ha jól emlékszem a szóhasználatra) így egy másodpercig nem gondoltam, hogy Harry megcsalta volna a lányt. Ennek ellenére tényleg élveztem. Dia nagyon ügyesen összehozta a dolgokat <3
    Millio puszi Xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága szerecsendionk!

      Azt hiszem mindkettőnk nevében mondhatom, hogy nagyon örülünk, ha tetszett neked! Igen, teljesen meghatódtam, amikor elolvastam, hiszen egyszerűen.... nagyon ügyesen összehozta a dolgokat, ahogyan mondtad. Még most is iszonyat hálás vagyok neki! :) <3333333

      Millió puszi, Azy

      Törlés
  6. Drága Azy!

    Bele fogok őrülni a várakozásba a következő fejezetik!
    Imádom a Belen Harry párost hiányoztak már! :)

    Lexyi xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Lexyi!

      Jaj, nagyon sajnálom, igyekszem összeszedni magamat, és hamar hozni! Nekem is hiányoztak már, ezért vagyok eszméletlenül boldog, amiért Diana meglepett ezzel a novellával! <33333

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  7. Drága Azy!

    A barátnőd sem kevésbé tehetséges mint Te! Ha megtehetném, most jó szorosan megölelném ezért a novelláért mert tényleg nagyon jó lett! :) Remélem nem haragszol ha azt írom, nekem még mindig Te vagy a kedvencem! ;)

    Lexyi xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Lexyi!

      Haha, még tehetségesebb is nálam! Én is megtenném, hidd el, egyszerűen levett a lábamról vele! Jaaj, dehogy haragszom, nagyon örülök neki, eszméletlen édes vagy, köszönöm! :') <3333333

      Sok-sok puszi, Azy

      Törlés