1. - Hét hónap telt el

Drága Olvasóim!

Ezúton is mindenkit szeretnék köszönteni a legújabb blogom első részénél. Most valamiért úgy döntöttem, hogy kihagyom a prológust, és a közepébe vágok a dolgoknak, remélem nem baj. Bízom benne, hogy a kezdetlegessége ellenére azért nem lett unalmas, és tetszeni fog nektek, az rengeteget jelentene. :)
Köszönöm mindenkinek, aki vakon bízik bennem, és támogat már itt az elején, imádnivalóak vagytok! 

Rengeteg puszi, Azy

UI: 77 rendszeres olvasó?! Te jó ég, eszméletlenül hálás vagyok, ez hihetetlen!


" A sírógörcs kerülget, lehunyt szemmel próbálom palástolni a fájdalmamat. Nem sikerül, és egy könnycsepp akaratlanul is végig szántja az arcomat. 
- Ezt most miért kellett? - suttogom megtörten.
- Tainley... 
- Miért? - csattanok fel, szikrázó tekintettel bámulok rá. Egyszerűen nem tudom elhinni, ami történik. Csendben azért rimánkodom, hogy ez csak egy rossz álom legyen. 
- De...
- Gyűlöllek - jelentem ki akadozva, majd mivel egy fél percig sem akarom tovább látni őket, megfordulok, és elmegyek.  Még utánam szólnak.
Futásnak eredek. "

Hatalmasat sóhajtok az emlékre, inkább összébb húzom magamon a szövetkabátomat, a kötött sálat pedig arcom elé emelem. Beszívom finom illatát, majd a kezeimet a jó meleg zsebembe dugva indulok meg a zebra felé. Ráérősen sétálok a forgalmas utcán, tekintetem minduntalan megakad valamin, ami mosolygásra késztethetne. A fákat aranybarna fénysorokkal tekerték körül, a hamar sötétedés előnye, hogy alig múlt hat óra, de már élvezhetem őket. A levegőben friss hó szállingózik, rászáll a szempilláimra, ezzel egy kicsit homályosítva a látásom.
Ezek olyan dolgok, amiket mindig is imádtam, most mégsem tudnak örömet okozni. Csak arra emlékeztetnek, hogy nincs kivel megosszam; egyedül vagyok.
A bakancsom alatt halkan cuppog a latyak, ahogy a járdán kerülgetem a már széthordott havat. A szél belekap a hajamba, muszáj kisöpörnöm az arcomból, ha látni szeretnék. A jelzőlámpa vált, átmegyek az úttesten, aztán végre a parkolóhoz érek, ahol az autómat hagytam. Két halk csipogás után kinyitom a hátsó ajtót, óvatosan helyezem le az ülésre a szépen becsomagolt ajándékdobozokat. A szüleim ajándékát már sokkal régebben megrendeltem, azonban csak most volt alkalmam bejönni érte a városba. Jobb később, mint soha.
Beülök a kormány mögé, elfordítom a kulcsot. A motor szinte némán felzúg, a lámpák felvillannak, ezzel is megvilágítva az előtte egyre inkább szakadó csapadékot.
Lassan indulok haza, nem akarok sietni. Az utak csúszósak, és apa a lelkemre kötötte, hogy vigyázzak magara visszafele.
A zöld karácsonyfa alakú illatosító egyenletesen ringatózik, ahogyan haladok az úton. A szélvédőt folyamatosan takarítanom kell, hogy kilássak. Amint egyre távolabb kerülök a kisvárostól, egyre több fenyőfa és erdei leágazás következik. A táj kissé kihalt lesz, az áruházakat, a tömeget és a túlzó kivilágítást átváltják a hatalmas házak a hozzájuk tartozó birtokkal.
Nem sokkal később én is megérkezem a sajátunkhoz. Lefordulok balra, és egy rövid utat követően a hatalmas kovácsoltvas kapu előtt találom magam. A kesztyűtartóból előhalászom a kapcsolót, majd miután az kinyílt, behajtok.
Utat övező fák, szabályosra vágott bukszusnövények, magasra törő, évszázados fenyőfák, antik szobrok szétszórtan. Az előkert egy cseppet sem hivalkodó, á, dehogy. A szüleim véletlenül sem szeretnek felvágni azzal, hogy mennyire jó csapatot alkotnak. Az apa által felépített Lain étteremlánc több, mint sikeres, az egész országban szétszórtan elhelyezkedtek már, és jövőre külföldön is terjeszkedni próbálnak majd. Anya mindenben támogatja ezt, annak ellenére, hogy ennél kötöttebb munkát választott magának. Egy bankban dolgozik, órákon keresztül csak egy számítógép mögött roskad.
Megkerülöm a hatalmas, fehér épületet, beállok a garázsba, ami közvetlenül mögötte helyezkedik el. Leállítom a porcelánkék Porchét, kiszállok, majd magamhoz veszem a vásárolt papírzacskókat.
Kopogó léptekkel indulok meg a felfele vezető lépcső felé, ami mögött már a meleg otthon vár, a csípős hideg helyett. Kettesével szedem a fokokat, már alig várom, hogy felmehessek a szobámba, és megírhassam az üdvözlőkártyát az ajándékokhoz.
Amint a mahagóni ajtó záródik mögöttem, máris megcsap a levegőben terjengő mézeskalács és narancs illata. A konyhából Mariah Carey "All I Want For Christmas" című száma szűrődik ki, illetve anya hamis hangjai.
Letekerem a nyakamból a kötött sálat, megszabadulok a kabáttól, majd végül a bakancsomtól is. Érzem, ahogyan megkönnyebbülök, a bézs kasmírpulóverem és a testhez simuló farmerem jobban enged mozogni.
Kezembe veszem a víztől csöpögő lábbelimet, átsétálok a tágas előtéren. A kétszárnyú bejárati ajtó mellett kialakított gardrób felé tartok, azonban időközben megtorpanok. A kiszélesedő lépcsőn immáron bordó szőnyeg fut az eddigi bársonykék helyett. A mennyezeten függő csillár világítása sokkal erősebb, az égőket is kicserélték. A falon lévő képek ragyogó tisztán csillognak, a lábam alatt lévő kőpadlót a tőlem okozott sárfoltokpn kívül még egy porszem sem mocskolja be.
Minden túl tökéletes.
Szemöldökömet összeráncolok pakolok be, próbálom elnyomni a bennem feltörő rossz sejtéseket.
Felveszem a papucsomat, gyorsan feltörlöm a víztócsákat magam után, majd úgy döntök, megkeresem anyát. A városból hozott szerzeményeimet a lépcső alján hagyom. A ház bal oldalában kialakított konyha anya legkedvesebb helye. Szinte az összes szabadidejét itt tölti, imád sütni-főzni.
- Szervusz Tainley - halkítja le a zenét.
A pulton gyúr valamilyen masszát, a keze csupa liszt. Fehér kötényt kötött magára, rozsdabarna haját kontyba fogta a feje tetején. Természetesen még ilyen hétköznapi helyzetben sem szabadul meg az elengedhetetlen gyöngysortól a nyakából, és a tartásától, ami olyan, mintha csak karót nyelt volna.
- Szia Anya - nyomok egy puha puszit a porcukros arcára.
Bár elég nagy káosz uralkodik a pulton - mindenhol mézeskalács formák, nyers tésztás tálak és karamell darabkák - szorítok magamnak egy kis helyet, és felpattanok.
- Remélem előbb leveszed azt, mielőtt még valami baja esik - vet egy szúrós pillantást a felsőmre. - Tainley, hiszen ezerszer megbeszéltük...
A hangneme nyugodt marad, azt hiszem az ilyesfajta beszélgetések már megszokottak nálunk. Ők drágán vesznek dolgokat, amire nekem szükségem se lenne, azután mérgesek, ha nem vigyázok rájuk. Pedig én próbálkozom.
- Persze, persze - forgatom meg a szemem úgy, hogy ne lássa. Felemelem az aljánál fogva a puha anyagot, a fejemen áthúzva megszabadulok tőle, majd keresek egy tiszta pontot a helyiségben, és oda rakom. - Probléma megoldva.
Anya nem kommentálja a dolgot, tovább gyúr, időnként kézfejével ügyetlenül megvakarja a homlokát. Ettől maszatos lesz, de nem szólok neki. Szeretem látni, amikor ilyen normális.
- Mire ez a nagy felhajtás? - kérdezem meg tőle, anélkül, hogy ránéznék. Ellopok egy mandarint a gyümölcsös kosárból, hámozni kezdem.
Egy ideig semmi reakció nem mutat, mintha meg se hallana. Ilyenkor általában gondolkozik, hogy mit lenne érdemes mondania, vagy százszor átgondolja előtte. Ujjai elfehérednek, amint egyre erőteljesebben gyúr. Vékony, halvány rózsaszín ajkait összepréseli, töpreng.
- Zora hazatér az ünnepekre - emeli rám végül borostyánzöld tekintetét, kutatóan fúródik az enyémbe.
Szóval erről van szó.
Most én vagyok az, aki szavak nélkül marad. A mandarin íze megsavanyodik a számban, a feketére lakkozott körmeimet kezdem bámulni.
Már hét hónapja annak. Több, mint fél év telt el a nővérem nélkül.
Londonba költözött, egyedül a szüleimmel tartotta a kapcsolatot, velük is ritkán. Gyakornoknak ment el a nyárra, mostanra azonban valódi újságíró lett belőle, és rendesen megél Anyaék pénze nélkül.
Legalább is ez a hivatalos verzió. Az igazi okát ők nem tudják.
Nem beszéltem vele, nem kerestem, és egy idő után már ő sem engem. Mindketten tisztában voltunk vele, hogy a köztünk lévő ellentétek annyira kiütköztek, hogy reménytelen az együttélés.
Ő kapott előbb lehetőséget, én pedig itt ragadtam. Ha nem lett volna így, előbb vagy utóbb én mentem volna el.
Anya végre félreteszi a sütést, megtörli a kezét a törlőrongyban, közelebb jön. Kezét a térdemre helyezi, kérlelően néz rám.
- Ez egy remek alkalom lenne arra, hogy kibék...
- Nem - rázom hevesen a fejem. Kimászok érintése elől, ki a konyhából. Nem akarok több kérdést ezzel kapcsolatban. Nem akarok hazudni, viszont az igazság elárulása túl fájdalmas lenne. Megfogadtam, hogy elfelejtem, és így is lesz. Kibékülésről szó sem lesz.
- Candy - szól rám még, a második nevem becézését használja fel arra, hogy meggyengítsen.
- Anya, nem - fordulok még vissza az ajtóban, ezúttal lehiggadva. Tenyerem a fényesre mázolt fehér ajtófélfára csúszik, fejemet neki döntöm. Fáradt vagyok már ehhez.
- Ha elmondanád, mi történt - próbálkozik be a szokásos módon, habár már be sem fejezi. Az arcomra van írva a válasz.
- Apa? - terelem el inkább a témát. - Mikor ér haza?
Leereszti a vállát, megadja magát. Nem igazán tud mit tenni. Nem beszélünk arról, mi okozta a hatalmas veszekedést közöttünk között a nyár elején. Azt senki sem tudja, csak mi ketten, és ez pont így jó.
- Reméljük hamar el tud szabadulni - pillant rá az antik órára a falon, ami éppen háromnegyed hetet mutat. - Reméljük.
- Felmentem - erőltetek meg egy mosolyt, majd magára hagyom.
- Tainley!
Már azt hiszem, hogy tovább szeretné firtatni a témát, így egy kicsit kelletlenül fordulok vissza, azonban a pulóveremen kívül semmit más szeretne. Elveszem a nyújtott kezéből, halk hálát mormolok, majd hagyom, hadd süssön tovább immáron már Bon Jovi társaságában.
A lépcsőnél felveszem a zacskót, elindulok felfele. Az eléggé széles lépcsősor egy szinten megáll, onnan két oldalra vezet tovább. Zora és az én szobám mindig is jobb oldalon volt, míg a szüleim hálószobája balon kaptak helyett. Ez nem jött rosszul soha, ha mi hangoskodni akartunk, messze voltak ahhoz, hogy hallhassák.
Felérek a felére, de mielőtt még tovább fordulhatnék, megállok egy pillanatra. Plafontól a földig érő ablak kapott itt helyet, nehéz és kissé porosodó vörös függönyökkel. Tökéletes kilátás nyílik a hátsó kertre. Hatalmas, fehérbe borult fenyőfák, befagyott tó, alig használt vendégház, istálló, kinti medence, pavilon. Anya kisebb arborétuma és a boros pince. Nem tévedek nagyot, ha azt mondom, a szüleim szeretnek túlzásba esni. A ház túl nagy, és túl kevesen élünk benne. Üres.
Egyedül a szobám az, ami tökéletesen eltér mindentől. A tágas teret egy galériával bontottam meg. Nem olyan nagy, és még így is bőven akad hely a franciaágynak, a feketére mázolt szekrényeknek és az egész oldalon húzódó könyvsornak. A falak halvány bézsszínűek, a padlószőnyeg szintén. A függönyök sötét kékek, az ágyhuzat arany.
Tudom, hogy nem sokáig szeretnék már itt maradni. Lediplomáztam, és bölcsész végzettséggel sok mindent lehetne kezdeni, ennek ellenére én még is tanácstalan vagyok. Hagytam magamnak egy évet, addig pincérnő vagyok az éttermükben, de vészesen közeleg az idő, amikor már döntenem kell, hova tovább.
Felmegyek a lépcsőn a galériába. Kényelmesen fel tudok benne állni, hála a belmagasságnak. Itt tartom a legszemélyesebb dolgaimat, egyszóval a gitáromat, a verseimet, a fotóalbumokat és az általam írt dalrészleteket. Mindig is érdekelt a zene, azonban kevesebb tehetséggel vagyok megáldva, mint kellene. Átlagos hangom van, egy számot sem sikerült befejeznem, a verseim rövidek és túl elvontak. Vagyis a szüleim szerint.
Feloltom az égősort, így a félhomályban egyedül ez ad némi fényt. A földön papírhalmok szétszóródva, a gitár a falnak döntve, a matrac hanyagul foglalja el a galéria többségét. Egy pléd van ráterítve, bár a szélei lelógnak róla. Gyűrött pokróc hever a végén.
- Végre - motyogom, hanyatt vágom magamat.
Munka után egész délután a városban rohangáltam, ez pedig rendesen lefárasztott. Szemeimet lehunyva próbálok kiűzni mindent a fejemből, hiába.
Érzem, ahogyan a hasam apróra zsugorodik, és a halántékom szúrni kezd.
Zora haza fog jönni.
Zora haza fog jönni, és hét hónap után újra szembe kell néznem vele.


Két óra telik el, ennyi időm van arra, hogy felkészüljek az érkezésére. Anyáék eléggé komolyan veszik a dolgot, így kénytelen vagyok levenni a kasmírpulóvert és a farmert, helyette egy egybe részes, combközépig érő, laza  ruhát veszek fel. Anya azt mindig azt mondja, a sötétkék illik hozzám a legjobban, mert a megy a világos bőrömhöz. Magamra kapok néhány kiegészítőt, majd a frissen mosott hajamat laza hullámokba a fedetlen vállamra engedem.
Mikor már alig érezhető parfümfelhő leng be, és az arcomat is vékony púderréteg fedi, késznek nyilvánítom magamat.
Vetek egy kósza pillantást a tükörbe. Szinte már nevetséges mennyire próbálom uralni az érzelmeimet, hogy semmi se hasson ki az arcomra. Azonban ezúttal nem sikerül túl jól, a grimaszt nem lehet letörölni rólam.
Mélyet sóhajtok, kikapcsolom a szobámban a világítást, ideje lemennem a szalonba. A lépcsőn lefele haladva már hallom a szokásos, halk zenét, ami mindig szól, akárhányszor csak vendéget fogadunk. Az itt dolgozó szobalányok munkájuk utolsó perceiben törölgetik a lépcsőkorlátot, megterítenek az ebédlőbe, elrendezik a kanapén a díszpárnákat, előhozzák a konyhából az Anya által készített mézeskalácsokat, karamellás süteményeket, csokis kekszeket.
- Ez már túlzás - meresztem ki a szemem, amikor szembesülök vele, hogy ilyen nagyszabású vacsorával várjuk. - Hét hónap telt el, nem évek.
-  Tudod, hogy szereti az ilyesmiket - válaszol apa mosolyogva, aki már most bort kortyolgat.
A szalonban méretes kandalló kapott helyett a falnál, felette közvetlenül egy festett családi porté. Szerepel rajta mind a négy nagyszülőm is rajtunk kívül. Egyenes tartás, műmosoly, szorosan fogott konty. Vagyis csak a szokásos.
A szőnyeg itt is vörös, ahogyan a függönyök, és a szófa is. A könyvespolcokon vastag lexikonok, a kőasztalon vörösboros poharak, apró finomságok, ha valaki megéhezne. Kétszárnyú ajtó szokta elválasztani az ebédlőtől, azonban most szélesre van tárva. Hófehér abrosz, fekete tányérok, ezüst étkészlet, textil szalvéták.
- Mindent szeret, ami róla szól - forgatom meg a szememet, mire halkan felnevet. Nem veszi komolyan a kettőnk mosolyszünetét, hiszen fogalma sincs, mi történt valójában.
Mielőtt még azonban bármit is mondhatna, megjelenik Anya is. Fekete szaténruha, szögegyenesre vasalt haj, szolid smink, aranynyaklánc. Mintha csak egy magazin téli kollekciónak modellje lenne.
- Hazaküldtem mindenkit, hamarosan csak magunkban maradtunk - simítja össze a két tenyerét. - Zora az előbb hívott, már a városban vannak.
- Akkor tíz perc - állapítja meg apa, végig simít borostáján.
- Steven, igazán megborotválkozhattál volna! - húzza el a száját Anya, közelebb megy hozzá, megigazítja a nyakkendőjét.
- Te is - hangzik a felelet egy szórakozott mosollyal.
Anya komolysága megtörik, és hangosan felnevet, majd kissé rácsapva a másik kezére szájon csókolja.
A szüleim mindig is jól kijöttek egymással, pontosan azért, mert teljesen ellentétesek. Apa humoros, laza és a lehető legtürelmesebb ember a világon. Nem aggodalmaskodik, élvezi az életét. Anyába ezzel szemben bele lett nevelve a tartás, a komolyság és a céltudatosság, mégis megtalálták a tökéletes összhangot. Én a tipikus Lain jellemvonásait örököltem, míg Zora Anyára üt. Nem véletlenül ő a kedvence.
Ameddig ők egymással csipkelődnek, inkább kimegyek az előtérbe, az ablakon keresztül figyelem a bejárót, hátha meglátom a közeledő autót.
Ujjaim feszülten dobolnak a párkányon, tekintetem ide-oda kapkodom. A hó szakad, a fákat tépkedi a szél. Nem tudom meddig várok, szerintem bőven több, mint negyed óráig, de azután a sötétséget egyszer csak átszeli egy fényszóró. Egy vörös BMW közeledik, és leparkol a ház előtt.
- Megjött - szólok át a szalonba, ahol a szüleim erre rám figyelnek.
Kijönnek, apa megáll mögöttem. Kezét a vállamra helyezi, anya eközben a mahagóni ajtóhoz siet, szélesre tárja.
Beáramlik a kinti levegő, kiráz a hideg. Arrébb állok, így Anyát csak oldalnézetből látom. Homlokba ráncokba szalad, értelmetlenül figyel valamit. Nem nagyon értem, miért viselkedik ilyen furcsán, hiszen imádja Zorát, máskor már a fülig érne a szája, hogy találkoznak.
A választ hamarosan megkapom.
Zora egy elegáns szövetkabátban, bőrcsizmában, drappnadrágban jelenik meg, kicsattanóan vidáman. Kicsit megmarta a kinti levegő, piros pír húzódik az arcán.
- Kicsim - siet elé rögtön apa, kikerülve a még mindig szótlan anyát, két cuppanós puszit nyom lánya arcára, jó szorosan megölelgeti.
-  Jaj, szia - nevet bele a nyakába. - De jó újra itt lenni!
Tőlük távolabbról figyelek, szemem végre megakad azon, akin anyának is.
Egy Zorától pár évvel idősebb, magasabb valaki áll, hajában még most olvadnak el a hópelyhek. Barna szeme futólag végig jár a hatalmas házon, aztán mire véget ér a családi üdvözlés, újra a nővéremen állapodik meg.
Mivel anya távolságtartóan figyel, és nem tudja hova tenni a helyzetet, Zora inkább úgy dönt, ideje bemutatni. Mellé áll, átkarolja a kezével a derekát, mire a másik közel vonja magához.
- Sajnálom, hogy nem szóltam előre, de Liam nem volt biztos benne, el tud-e szabadulni a munkájából... - kezdi a magyarázkodást, bár nem tűnik valódinak. Élvezi, ha megdöbbenést és meglepetést okoz egy váratlan húzásával. - Hadd mutassam be nektek a vőlegényemet!

64 megjegyzés:

  1. Szia nagyon jô lett!!! :)
    Már várom a folytatását, siess vele kérlek!!!!!!
    Csòközön: Timi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Ígérem, hogy sietek, ahogyan csak tudok. És köszönöm szépen, örülök, ha tetszett! <333

      Puszi, Azy

      Törlés
  2. Drága Azy!!

    Nagyon vártam már az új történetet,örülök,hogy elkezdődött.Kicsit sem túlzás,hogy belecsaptunk a közepébe,hisz' nem tudom,hogy ez csak egy egyszerű rész-e,de én már imádom.Tetszik a lány személyisége,a dolgokhoz való hozzáállása.Érdekel,hogy min veszett össze a két testvér,de már tudom,hogy főszereplőnknek szurkolok.Kicsit unszimpatikus Zora,bár lehet,hogy túlságosan beleéltem magam a történetbe és befolyásoltak egy kicsit a fent leírtak.Kíváncsi vagyok a folytatásra!!Nagyon jól írsz és elképesztően fogalmazol.

    xoLucy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Lucy!

      Jaj, elképesztő, hogy így gondolod, köszönöm! Örülök, hogy tetszett az, hogy igazából a kezdeti lépéseket átugorva máris elkezdődött minden, és mégis szinte semmi. Hát, az hamarosan ki fog derülni, a következő részekben egész biztos szó lesz róla. Tényleg? Ezt nagyon jól esik olvasni, sokat jelent, hogy mit gondolsz a főszereplőről (és Zoráról). Haha, nem baj az, remélem majd jobban ki fog alakulni róla a véleményed. :)
      Nagyon hálás vagyok, amiért elmondtad a véleményed, és írtál, édes vagy! <3333

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  3. Drága Azy!
    Már nagyon vártam, hogy olvashassam a részt. A várakozás nemvolt hiába,mert a rész fantasztikus lett. Szinte szemeim előtt láttam az eseményeket. Nekem már most nagyon tetszik.
    Várom a folytatást.

    Ölel,
    Anastasia B.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Anastasia!

      Borzalmasan sokat jelent, hogy nem okoztam csalódást, és elnyerte a tetszésedet! Az pedig még többet, hogy ezt le is írtad nekem, köszönöm-köszönöm! <333

      Puszi, Azy

      Törlés
  4. Drága Azy!

    Mikor feliratkoztam az újdonsült blogodra, már akkor tudtam, hogy ez sem egy szokványos történet lesz. Igaz ez még az első rész, de ismét nem csalódtunk. Te mindig meg tudsz lepni minket:) Idáig nagyon tetszik a történet s kíváncsi vagyok a folytatásra, hiszen egyértelmű, hogy lesz valami Liam és Tainley közt. De te biztosan nem szokványosan fogod leírni. Ha már a szokványosnál tartunk... Ha valaki - aki még nem olvasott tőled semmit - elkezdi ezt a történetet olvasni, már akkor tudni fogja, hogy ez egy nem mindennapi történet. Hiszen a szereplők nevei is erről árulkodnak, különlegesek, mint te vagy, mint ez a blog. Szeretnék sok sikert kívánni és további jó írást!
    Puszi, Naomi <33333333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága, drága Naomi!

      Te jó ég, de aranyos vagy már! Annyira hihetetlen számomra, hogy így megelőlegezed nekem a bizalmadat, és hiszel bennem. Ez rengeteget jelent, többet, mint gondolnád. Boldoggá tesz, hogyha tényleg sikerült meglepnem Téged, illetve a szereplők különleges nevei is tetszenek. Én viszont nem hiszem, hogy különleges lennék, de rettenetesen köszönöm, hogy Te így látod! Egy ilyen komment után pedig biztosan jó lesz az írás, hála neked! Köszönöm! :') <333333

      Sok-sok puszi, Azy

      Törlés
  5. Drága Azy!

    Elképesztő vagy, csodálatosan írsz! Egy kép már kialakult a fejemben, hogy mi történt a múltban és olyan érzésem van, hogy ugyanez fog megismétlődni, csupán a két szereplő fog helyetcserélni.
    Nagyon izgatott vagyok a folytatás miatt!

    Ölel Sorine!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Sorine!

      Rettenetesen köszönöm, hogy így gondolod, fantasztikus érzés tudni! Haha, erről nem szeretnék elárulni semmit, de biztosíthatlak, hogy hamarosan úgy is ki fog derülni. Remélem, hogy nem fogok csalódást okozni a folytatással! <3333

      Puszi, Azy

      UI: Imádom a neved!

      Törlés
  6. Drága Azy!
    Most sem csalódtam benned, ez a rész egyszerűen tökéletes lett. :) Nagyon tetszik, hogy már most az elején is van, ami miatt kíváncsiak lehetünk: Tainley és Zora min vesztek össze? Már nagyon várom a következő részt, és bár nem sok Liam-es fanfictiont olvasok, biztos vagyok benne, hogy ez a kedvenceim között lesz. Egyébként a történet szerintem egyedi, és fogalmam sincs, honnan jönnek neked a jobbnál jobb ötletek, szóval még mindig téged tartalak a legtehetségesebb írónak! :) Csak így tovább, nagyon úgy néz ki, hogy ez a történeted (is) elképesztő lesz! <3333333
    Puszi, ~E

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága ~E!

      El sem hiszed, mekkora megkönnyebbülés ilyet olvasni. Köszönöm, köszönöm! Remélem, hogy a lehető legtöbbet belezsúfoltam ebbe a részbe, viszont nem szerettem volna eltúlozni sem. Boldoggá tesz, amiért annak ellenére, hogy nem sok Liam-es fanfictiönt olvasol, ebbe belekezdesz, rengeteget jelent. Egyedi? Jaj, te jó ég, milyen csodálatos ezt a szót olvasni! Én kételkedem benne, hogy az lenne, de a Te véleményed borzasztó értékes számomra, szóval köszönöm! A legtehetségesebb író részre pedig igazán képtelen vagyok reagálni, de biztos vagyok benne, hogy tévedsz, nálam sokkal jobbak vannak, de természetesen köszönöm! Olyan édes vagy velem, pedig tényleg semmit sem tettem! Hálás vagyok érte, hogy még mindig mellettem állsz! <333333

      Puszi, Azy

      Törlés
  7. Drága Azy!
    Már az előző blogodat is olvastam, de akkor nem írtam megjegyzést. Most viszont rávettem magam, és mint mindig ez a blogod is tökéletes. A fogalmazásod, az ötleteid imádom. Várom a kövi részt.*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Gitta!

      Akkor nagyon megtisztelő, hogy most mégis írtál, és ezt a blogomat is nyomon követed! Nagyon túlzol, de természetesen köszönöm szépen, drága vagy, amiért így gondolod! <333

      Puszi, Azy

      Törlés
  8. szia!
    na jó, már most kíváncsi vagyok, h mi történt 7 hónapja, mondjuk vannak sejtéseim, de inkább türelmesen olvasok majd tovább... :)
    tény, hogy biztosan lesznek még ennél izgalmasabb részek, de első fejezetnek tökéletes volt, várom a folytatás :)
    puszi
    d.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Igen, pont ezt volt a célja, annak a visszaemlékezésnek az elején. Szerettem volna, ha nem annyira homályos, hogy mi lehet a kettő lány közötti konfliktus oka. Örülök, hogy megfelelt az első rész, és remélem a a többi is megfog. Köszönöm, hogy írtál! :) <333

      Puszi, Azy

      Törlés
  9. Drága Azy!
    Most sem csalódtam benned. Nagyon tetszett ez az első fejezet, alig vártam, hogy elkezd ezt a blogot. Már a történet leírása is iszonyatosan tetszett, nagyon várom mi fog kisülni ebből. Remélem hamarosan olvashatom a második fejezet, tűkön ülve várom! :))) <333 Gratulálok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Kata!

      Mennyire édes vagy, hogy ezt írod! Borzasztó jól esik, amiért így gondolkozol a blogról, nagyon számít nekem a véleményed, hiszen már olyan régóta kitartasz mellettem... Köszönöm szépen, hogy itt vagy! <33333

      Puszi, Azy

      Törlés
  10. Drága Azy!

    El sem tudod képzelni mennyire vártam már ezt a napot!!! Végre elkezdted az új blogot, ami már fantasztikusnak ígérkezik, ahogy gondoltam. Gyönyörű tájleírások vannak benne és már felizgatott a történet. A főszereplő és a szülei már most nagyon szimpatikusak nekem és bámulatos milyen szép környezetben és lakásban élnek. Nagyon érdekel mi az ami miatt ilyen távol került egymástól a két testvér és mi lesz a továbbiakban. Örülök, hogy újra olvashatlak! Várom a folytatást. : ))))

    Bianka <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Bianka!

      Hát még én! Annyira izgultam előtte, körülbelül fél percenként beleolvastam, hogy jó lesz-e, és a körmömet rágva vártam a véleményekre, miután kiraktam a részt.... Fantasztikus érzés olvasni, hogy ennyire jó véleménnyel vagy róla, el se tudod képzelni, milyen sokat jelent nekem! Tainley szüleit én is nagyon kedvelem, még remélem, hogy úgy alakulnak a dolgok, hogy sok szerephez jutnak, de sajnos még nem tudom. Az pedig hamarosan ki fog derülni, ne aggódj! Én pedig örülök, hogy kíváncsi vagy arra, amit írok! Köszönöm, ahogyan azt is, hogy írtál! :') <333333

      Puszi, Azy

      Törlés
  11. Jézusom...ez rettenetesen jó *-* milyen gyakran jönnek majd a részek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nagyon boldog vagyok, amennyiben így gondolod! Minden hétvégén jönnek majd a részek. :) <33

      Puszi, Azy

      Törlés
  12. Drága-édes-fenomenális Azy-m ♥!

    Sokkal előbb szoktam kommentelni, de én is javában benne vagyok az írásban s csak most tudtam idejönni :D

    Imádtam; jól láttad, nem kell ide Prológus :D Bele kell csapni a közepébe és hadd souljon! Candy - így fogom szólítani, sokszor Tainley-t - rendkívül szimpatikus lány számomra, örülök, hogy nem az az elkényeztetett csitri, aki féltékeny a nővérére s noha nem várja az érkezését, mégsem tépi meg a család és a testvér vőlegénye előtt... Vőlegény... Ó, miért vagy te oly' tökéletes, Liam? :3 Leírást sem kell rá pazarolni, ő olyan férfi (*------*) Kíváncsi leszek, milyen reakciókat vált ki a családtagokból ez a Tökély - igen, nagybetűvel, mert Mr Payne megérdemli :3 - :33

    Tűkön ülve várom a folytatást ♥! További szép estét és kitartást a jövő héthez ♥!

    Love Ya,
    Mace

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága, egyetlen és kitaró Macym!

      Semmi baj, már az is rengeteget jelent, hogy egyáltalán megteszed, szerinted számít, hogy mikor? Remélem jól megy az írás, és Te is annyi örömödet látod benne, mint én! <3
      Annyira felfoghatatlan és egyben fantasztikus dolog, hogy bármit csinálok, Te eddig mindig csak szépeket mondtál a történeteimről. El sem tudod képzelni, hogy ez mennyire jól esik. Természetesen ezzel nem azt szeretném mondani, hogyha valami nem tetszene neked, haragudnék vagy ilyesmi, te jó ég, dehogy. Csak azt, hogy remélem tudod, mennyit jelent, hogy mindig mellettem állsz, és támogatsz a véleményeddel - nem számít, az milyen! Remélem a következő részekben sem fogok csalódást okozni neked, drága Macy! <33333

      Puszi, Azy

      Törlés
  13. Drága Azy!

    Abban a pillanatban, hogy megtudtam miről is fog szólni ez a történet, tudtam, hogy tetszeni fog. Azon nyomban feliratkoztam és már nagyon vártam, hogy végre olvashassam az első fejezetet! Imádtam, jó volt olvasni és természetesen nem okoztál csalódást. Nem is vártam tőled, azonban a következő rész már várom, remélem mihamarabb felteszed! :)

    Puszi: Lynette

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Lynette!

      Komolyan?! Jaj, erre most azt sem tudom mit írhatnék... Köszönöm szépen, hogy ennyire bízol a történeteben, elképesztő boldoggá tesz! És hogy nem okoztam csalódást sem, te jó ég! Ennél szebb kommentet nem is írhattál volna, hálás vagyok! <3333

      Puszi, Azy

      Törlés
  14. Drága Azy!

    Azt hiszem, már ezzel a résszel sikerült igazán meglepned, hiszen pontosan olyan érzésem volt olvasás közben, mint amikor a Legjobb ellenség első részét olvastam, talán amiatt, hogy felhívtad rá a figyelmem, vagy a karácsonyi hangulat miatt.
    Tainley már most roppant szimpatikus, és imádom a nevét, annyira különleges- mint minden női karaktered neve, a szülői birtok leírásánál leesett az állam, hogy egy ekkora ranchon fog játszódni minden, és tudom, ez a legapróbb részlet, talán nem is lényeges, de különös hangulatot ad a borospince, engem legalábbis elfogott egy fajta jó érzés, mint amikor elegáns illatot érez az ember. Azt hiszem ez az a miniatűr dolog, aminek segítségével azonnali képet kaptam az életszínvonalról. :)
    Mondanom sem kell, mennyire örültem, amikor megláttam, hogy felkerült az első rész, hogy nem kell várnom napokat az olvasásával, és rögtön tudok kommentelni, mert itthon vagyok, és mikor a végére értem, már annyira izgultam, hogy elfelejtettem észrevenni, hogy nincs tovább. :D

    Úgy érzem, ez valami csodálatosnak a kezdete.
    <3
    xx Lu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Lu!

      Igazán? Te jó ég, borzalmasan örülök, ha ez valóban így volt. Képzeld el, én is teljesen úgy érzem, mintha kissé azt írnám újra, mégis valamiért más. A karácsonyi hangulat viszont abszolút passzol, azt hiszem, azt is valamikor ekkor kezdtem el. :')
      Jaj, ezt valami fantasztikus olvasni! Szerintem nagyon fontos, hogy a főszereplő ne legyen antipatikus vagy ellenszenves. És az is rengeteget jelent, hogy a helyszín is belopta magát a szívedbe, bevallom, hogy az első részben ezeknek a dolgoknak a leírása jelentette az egyik legnagyobb boldogságot nekem. Nem nagyon játszódott még ilyen helyszínen egyik blogom se, úgyhogy...
      Köszönöm szépen, hogy ezen a blogon is támogatsz, és bízol bennem, ráadásul még a véleményedet is megosztottad velem! Imádlak, a leveledre pedig minél hamarabb próbálok válaszolni gmailen, ígérem! Az is rettenetesen jól esett! <3333333

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  15. Drága - utánozhatatlan Azy!

    Annyira imádtam! Te jó ég, mégis mi fog ebből kisülni? Jézus. Elég késő van, mégsem tudok aludni, sem pihenni, azon kattog az agyam, hogy vajon mi a fene történt 7 hónappal ezelőtt és mégis hogyan fogod Liam és Tainley-t összehozni (noha még elég messze van. Ugye?), tekintve, hogy Zora is képben van.
    Oh, és illik megemlíteni: Tainley? Hogyan választasz ilyen hihetetlen neveket? Erre Belen példáját hoznám fel, itt megjegyezném: hiányoznak. Nagyon, de reménykedem, sőt egész biztos vagyok benne, hogy ez a blogod segít félretenni ezt az érzést.
    Jajj, Azy, rettentően várom a következő részt, annyira kíváncsi vagyok már!

    Imádtam, imádlak, megőrülök, Bo<3333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága, csodálatos Bo!

      Aaahw, ezt el sem hiszem! De aranyos vagy, köszönöm, köszönöm! Hidd el, nekem okoz a legtöbb boldogságot, ha örömet tudok szerezni akár egyetlen résszemmel vagy sorommal is. Ne aggódj, hamarosan ki fog derülni, vagyis elég sokszor lesz még szó róla, így nem lesz nehéz kitalálni. Haha, igen, az még messze van, ahogyan lenni szokott nálam, de remélem azért nem lesz idegőrlő (annyira), haha! :)
      Ha hiszed, ha nem, fogalmam sincs, ezen a nevem most pedig még egy pillanatig sem gondolkoztam. Eleve nem ez lett volna, de amikor a fülszöveget elkezdtem írni, csak beugrott, hogy miért ne? De borzalmasan jól esik látni, hogy neked is tetszik! <3
      Nekem is nagyon hiányoznak, és az egész blog, de feltölt, hogy valami újba kezdhetek bele. Remélem én is, hogy valamiféle vigaszt nyújt majd az ő történetük is, fantasztikus lenne!
      Nagyon-nagyon, és még annál is jobban köszönöm, hogy írtál, ráadásul ilyen szépeket, meg sem érdemlem őket! Bízom benne, hogy nem fogok csalódást okozni! Én is imádlak! <3333333

      Rengeteg puszi, Azy

      Törlés
  16. Drága Azy! <3
    Ó, Istenem, már az első mondatoknál annyira megfogtál, és ahogy haladtam a résszel már képtelen voltam elszakítani a tekintetem a képernyőről. Azy, megint annyira fantasztikusat alkottál, szóhoz sem jutok! Az agyam pörög, kíváncsi vagyok, milyen konfliktus áll a két testvér mögött, s hogyan fog tovább alakulni ez a történet, mi lesz Tainley és Liam közt. Nem túlzok, ha azt mondom, tátva maradt a szám. Végre egy jó Liames blog!
    Legyen csodálatos heted! <3
    Nessa. xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Nessa!

      Annyira hihetetlen, hogy így gondolod, miközben nekem pont a visszaemlékezéssel volt a legtöbb bajom. Sajnos csak utólag írtam oda, így teljesen nem illik bele szerintem a képbe, de örülök, hogyha ezt Te nem vetted észre, és tetszett. Rengeteget jelent! <3
      Ahj, olyan édes vagy, de borzalmasan túlzol, remélem tudod. Ettől függetlenül persze elképesztően jól esik az összes kedves szó, amit kapok, és azt sem tudom, miképpen köszönhetném meg. Nagyon remélem, hogy nem fogok csalódást okozni a folytatással! És mi az, hogy végre egy jó Liam-es blog? A tied mégis mi, hm?! <3333333

      Rengeteg puszi, Azy

      Törlés
  17. Drága Azy!

    Jézusom! Nem tudok, mit írni. Annyira vártam már, hogy feltedd az első részt, és nem okoztál csalódást. Imádom! <3 Tainley már most szinpatikus. Van egy pár ötletem, hogy a két testvér között, mi lehetett az a nagy konfliktus, ami 7 hónapja történt. Annyira kíváncsi vagyok, mit fogsz ebből a történetből kihozni!
    És ahogy Nessa írta; végre egy jó Liames blog!
    Azért megjegyzeném, hogy Nessa Liames blogját is imádom.

    Tűkön ülve várom a következő részt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Anna!

      Haha, nem is kell ennél többet, ez is borzasztóan sokat jelent. Nem? El sem hiszed, hogy ezt milyen felemelő érzés olvasni, köszönöm-köszönöm. Hát, hamarosan ki is fog derülni, vagyis elég egyértelmű lesz. Remélem, hogy attól függetlenül, hogy vannak sejtéseid, még azért fog egy kis meglepetést okozni ez a része. Hidd el, én is nagyon kíváncsi vagyok, még a másik részre sincs ötletem, haha!
      Én is szeretem Nessa Liam-es blogját, butus az a lány! :') És Köszönöm szépen, amiért írtál, sokat jelent, hogy tudom, mit gondolsz! <3333

      Puszi, Azy

      Törlés
  18. Szia Drágám!
    Még mindig nagyon imádom, ahogy írsz. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a történet folytatása. Nagyon várom a folytatást, és megpróbálok veled együtt haladni a történettel, hogy ne maradjak le. :)
    Puszillak,
    Bius

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Biusom!

      Én pedig még mindig imádlak Téged! Annyira emlékszem, hogy Te már az elejétől kezdve támogatsz engem, és mellettem állsz. Könnybe lábad a szemem, ha arra gondolok, hogy az első olvasóim között voltál! Soha nem fogom tudni ezt meghálálni neked! <3333333

      Puszi, Azy

      Törlés
    2. Felesleges hálálkodnod, ilyen embert nekem öröm követni, és olvasni az írásait!!! ♥♥♥♥ Imádlak én is!♥

      Törlés
  19. Édes, drága, lehengerlő Azym!
    Komolyan?! Hogy lehet pont itt, és pont így befejezni? Azt hiszem egy cseppet sem hiányzik az a Prológus, ez így volt jó, ahogy. Tetszett az elején az a sejtető emlék, amiből egyszerre derült ki minden és semmi. Úgy gondolom, egy fiú miatt vesztek össze, mondjuk a lány nővére elvett tőle valakit, akit szeretett... hmm, és lehet, hogy ezúttal a Sors megismétli önmagát, és végül Liam nem is Zorát vesti feleségül?! Már most annyi minden van a fejemben.. ez bebizonyítja, hogy megfelelő volt a kezdés. Olvasására késztet, és kíváncsian várom mit fogsz kihozni ebből a páratlan alaphelyzetből <333 Nagyon, nagyon szeretlek <333
    Millio puszi Xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csodálatos, kitartó és imádott szerecsendiom!

      Sejtettem, hogy neked kifogásod lesz a függővég miatt, de tudod, hogy ezek a kedvenceim, és amikor csak alkalmam van rá, használom! Örülök, amiért nem hiányolod de sem a prológust, és nem bánod, hogy belevágunk a közepébe. :)
      Nem szeretnék semmit se mondani a múltban történtekről, hiszen úgyis hamarosan fény derül rá, és Zorának meg Tainley-nek muszáj lesz megbeszélniük a dolgot. De azt hozzá tenném, hogy nem állsz messze az igazságtól. :)
      Olyan hihetetlen vagy, minden egyes alkalommal rengeteg erőt adsz a szavaiddal. Eszméletlen hálás lehetek, amiért pont Te támogatsz és olvasol! Nagyon-nagyon szeretlek, és tényleg köszönöm! <33333

      Rengeteg puszi, Azy

      Törlés
  20. Kedves Azy! :)
    Csodálatosan írsz, már az első percben beleszerettem! A történet rögtön megfogott már akkor, amikor még rész sem volt fent! Bár talán ez azért van, mert Liam áll hozzám a legközelebb! :3
    Visszatérve a részre; nagyszerű lett és rendesen elgondolkodtam a kis rejtvényen.. Én is kíváncsi vagyok, hogy mi lehet az ok, amiért a két testvér nincs jó viszonyban...
    ui.: Nagyon várom a kövit!!! <3 <3
    xx Daina P.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Daina!

      Ezt csodálatos érzés olvasni, köszönöm szépen. Nem gondoltam volna, hogy ez az egész rész elég lesz ahhoz, hogy ennyire megfogjon, pláne nem, hogy már előtte.. Ez tényleg csak Liam hatása lehet. Örülök, hogy akkor most a Te kedvencedre került a sor. :)
      Hálás vagyok, amiért írtál nekem, sokat jelent a véleményed, és remélem a továbbiakban sem fogok neked csalódást okozni vagy elvenni a kedved az olvasással! <3333

      Puszi, Azy

      Törlés
  21. Drága Azym!

    Nagyon örülök, hogy újra olvashatok tőled egy vadonatúj történetet! Mint mindig most is kitettél magadért, eszméletlen jó lett a rész. Úgy imádom olvasni az írásod, szinte magával ragad és aztán csak úgy falom a szavakat! Biztos, hogy figyelemmel fogom követni ezt a művedet is, és ígérem ezúttal igyekszem rövidre fogni az érzelmi megnyilvánulásaimat! :3
    Izgatottan várom a folytatást! ♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága, egyetlen Aliciám!

      Én pedig nagyon örülök, hogy itt újra találkozhatunk, és beszélhetünk. Remélem drága hogy azóta jobban belelendültél az írásba, és tudtam valamit segíteni... :')
      Jaj, de aranyos vagy, hihetetlen, hogy ezt gondolod! Köszönöm, köszönöm, és még ezerszer köszönöm, nem tudom elégszer meghálálni! Pedig úgy tudom, te nem is vagy oda a fiúkért, és mégis... Ez rengeteget jelent. De drága, mindig annyit írj, amennyit tudsz és amennyit akarsz, nem számít, az mennyi! <3333333

      Rengeteg puszi, Azy

      Törlés
  22. Drága Azy!

    Huhh! Már most megnyert a történet. Van olyan, hogy valamit félkészem adsz ki a kezedből? El sem tudom hinni, hogy sorozatban már a negyedik történetet irod és mindegyiket imádtam eddig, és több mint valószinű, hogy ez is toplistás lesz.
    Már most libabőrös lettem olvasás közben. Mi lesz a történet előre haladtával?
    Már van néhány elképzelésem, hogy mi is történhet a szereplőkkel, ill. hogy mi történt a két testvérrel. De arra végképp nem számitottam olvasás közben, hogy Liam Zara vőlegényeként fog feltűnni már az első fejezetben.
    Imádom, hogy mindig valami különleges nevet választasz a föszereplőknek. Eltart majd egy ideig, mig megszokom/megjegyzem Tainley nevét, de igy majd tovább marad meg az emlékezetemben :P
    Bármit is mondj, ez fantasztikus lett. Már tűkön ülve várom, hogy hozd a folytatást.
    Kellemes hetet!xx

    Ölel, puszil, Jule B.

    Ui: Külön öröm volt olvasni, hogy Tailey anyukája Bon Jovit hallgatott. Imádom Bon Jovit!<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Jule!

      Jaj, Istenem, hogy lehetsz ennyire édes?! Komolyan sírni fogok a soraidon, meg sem érdemlem ezeket! Köszönöm, köszönöm, ez olyan hihetetlen. Hidd el, egyáltalán nem gondoltam volna, hogy valaki egyszer így fogja gondolni. Rengeteg jelent, komolyan!
      Hát, ne aggódj, hamarosan ki fog derülni, hogy mi történt, mindenképpen szeretném, ha szerepet kapna a történetben a múltjuk. Remélem azért, nem lett túl gyors, hogy máris itt van... Néha kicsit úgy érzem, elkapkodom a dolgokat.
      Boldoggá tesz, amiért Tainley neve tetszik, annak ellenére, hogy szerintem nincs is ilyen! Ahogyan az is, hogy ilyen megdöbbentő és túlzó dolgokat írsz nekem, egyszerűen szavakat se találok rájuk. Imádlak, amiért ilyen vagy velem, pedig semmit sem tettem! <33333333

      Sok-sok puszi, Azy

      UI: Haha, Bon Jovi! Akkor már megérte beleírni! :)

      Törlés
  23. Drága Azy!:)

    Oké, körülbelül háromszor elolvastam egymás után a fejezetet, és mondanom sem kell, mint ahogy sokan már előttem írták, már most imádom, de komolyan. A stílusod, ahogy leírod a szereplőket, helyszíneket, tárgyakat (tulajdonképpen mindent) most is annyira jó, hogy még mindig nem találok szavakat. De szerintem nincsenek is.
    Ami Tainley karakterét illeti, már most a kedvencem, eszméletlen szimpatikus és már alig várom, hogy jobban kifejtsd a testvérével való viszonyát, arról nem is beszélve, hogy szerintem a fejemet a falhoz verem jövőhétig, amíg nem hozod a folytatást.:)

    Ölellek❤,

    Sophie V.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Sophie!

      Háromszor!? Te jó ég, most hülyéskedsz? El sem tudod képzelni, hogy ez most mennyire hihetetlen nekem, azta, komolyan... Egyszerűen sose fogom felfogni, hogy van akiknek tetszik, amit csinálok, ráadásul még többször is hajlandóak elolvasni a fejezetet... Döbbenetes.
      Úgyhogy köszönöm, köszönöm, és még ezerszer köszönöm, rettenetesen boldoggá tettél! Kezdve azzal, hogy háromszor!!!! elolvastad, egészen odáig, hogy Tainley szimpatikussá vált. Tényleg nagyon remélem, hogy a történet többi részében sem fogsz csalódni, az rengeteget jelentene! Hálás vagyok, amiért ezt most megosztottad velem, és erőt adtál a folytatáshoz! <3333333

      Puszi, Azy

      Törlés
  24. Azy! Azy! Azy!

    Annyira, de annyira nagyon vártam, hogy elkezd ezt a történetet. Juj már most imádom ezt az egészet! Kiváncsivá tettél. Vajon mi történt a két testvér között? Annyi de annyi kérdés felmerült bennem de tudom, hogy ezekre idővel majd választ is kapok, csak most még nehéz, hogy nem látom tisztán a dolgokat.
    Jaj Liam!! Alig volt benne, de már a "hópelyhek a hajában" résznél tudtam mindent imádni fokok ebben a sztoriban. Bár ezt már az első mondatodból is leszűrtem ;)
    Több szó mint száz IMÁDTAM!
    Sok sikert a továbbiakhoz, rám számithatsz ezután is:))

    Abi D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Abi D!

      Akkor bízom benne, hogy nem várakoztattalak meg annyira. Ahj, komolyan fogalmam sincs mit mondhatnék neked. Annyira boldoggá tesz, amiért sikerült felkeltenem az érdeklődésedet a történet iránt, hogy így gondolkozol. És hogy ennyire bízol a történetben... Rengeteget jelent, köszönöm szépen! Én vagyok a legboldogabb, ha imádtad, és igyekszem jó sokszor hasonló érzéseket kiváltani belőled! És ne aggódj, hamarosan ki fog derülni mi történt a két testvér között. :)) Tényleg hálás vagyok, amiért írtál! <3333333

      Puszi, Azy

      Törlés
  25. Drága Azy, ne csodálkozz, hogy ennyien feliratkoztak még a rész előtt, hiszen mindenki tudja, hogy nem okozol csalódást. :) Már most borzolja az idegeket a történet, rettentően várom a következő részt. Csodálatos vagy! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága!

      Jaj, de nem tudok nem csodálkozni! Annyira hihetetlen, csak nézem a számokat, és el sem hiszem, hogy ennyi embert érdekel, amit csinálok... Képtelenség felfogni. Nagyon remélem, hogy akkor a történet következő részével sem okozok csalódást! Köszönöm szépen, édes vagy!:') <3333333333

      Puszi, Azy

      Törlés
  26. Kedves Azy!
    Hát nekem nagyon teszik a kezdés, nagyon jó ötlet volt,így belecsapni a közepébe. Biztosra veszem, hogy ezt a blogodat is követni fogom. Azonnal tudtam azonosulni Tainelyvel. Kíváncsi vagyok mi történt a két lány között. Na meg mit szólnak a szülők Liamhez Csalódást ismét nem okoztál. Már várom a következő részt. Csak így tovább és sok sikert a folytatáshoz! *-*
    Mónika xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Mónika!

      Jaaaj, tényleg? Akkor már megérte így kezdeni, örülök, hogyha tetszett. Borzalmasan megtisztelő, hogy már előre megbízol bennem, szavakkal ki sem tudom fejezni, mennyit jelent. És remélhetőleg méltó leszek erre, és még akkor is így fogod gondolni, mikor már jobban benne vagyunk a történetben. Köszönök mindent, hálával tartozom, amiért itt vagy, és a kedves szavaiddal biztatsz! <33333

      Puszi, Azy

      Törlés
  27. Drága, Egyetlen, Csodálatos, Fantasztikus, Szeretnivaló Azym! <3

    Ne haragudj, hogy megint ilyen későn vetem ide gondolataim. Tudom, azt mondtad, nem szükséges írnom, de kötelességemnek érezem, hogy írjak az új kedvenc blogomba. <333
    Imádom, egyszerűen te jó ég! <3 Teljesen más milyen, mint a TJM, de fantasztikus minden. Már az elején is teljesen felkeltetted az érdeklődésemet. Min veszett össze Tainley és Zora? Már alig várom, hogy megtudjam. Kíváncsi vagyok mit szól a család Liam váratlan érkezéséhez. Vajon már egyszerre megtetszett a fiú Tainley-nek? Jaj, annyira izgatott vagyok. És a főszereplő karaktere, aki nem tudja, hogy mit kezdjen az éltével, ezért hamarosan a családi vállalkozásukban fog segédkezni pincérként. :) Miután elolvatam pörgettem tovább, hátha van még valami. <3 Istenem olyan csodálatosan fogalmazol. Nem akarsz egyébként nekem ilyen fantáziát adni? :D Istenem te lány, fantasztikus vagy és epekedve várom a hétvégét, hogy újra olvasni tudjam ezt a remekművet. <3 Annyira szeretlek, annyira önzetlen vagy és te sosem okozol csalódást. Imádlak meg ezt a blogot is. <3 Sok puszit és millió ölelést küld:


    Chixi <3


    U.i.: Ne haragudj az elcsépelt kis szöszenetért, de egyszerűen még fogalmazni se tudok. (Most olvastam el újra a részt kb. 20-adjára) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága, hihetetlen, kitartó, imádott és édes Chixim!

      Jaj, eszméletlen vagy, te lány! Igen, tényleg azt mondtam, hiszen már Facebookon elmondtad nekem, hogy mit gondolsz, és az elég volt nekem. Viszont természetesen borzalmasan sokat jelent, hogy itt is megteszed, köszönöm-köszönöm!:')
      Haha, igen, rendesen más, ezért is imádom már most írni. Az egész helyszín, a hangulat, a történet... De leginkább Tainley karaktere lesz más, ez benne az izgalmas számomra. Az ki fog derülni hamarosan, ne aggódj, mert lesz szerepe a történetben, és a két lány kapcsolatát is rendesen befolyásolja. Jaj, drága, mennyi kérdésed van, és olyan nehéz, hogy ne válaszoljak rájuk. De igazából, ha akarnék, se tudnék mindegyikre, hiszen szokás szerint, fogalmam sincs, mi fog történni. :)
      Eszméletlen vagy, és ami hozzád tartozik, túlzol! Nem kell neked fantáziát adnom, sokkal több van, mint nekem, hidd el! Hálás vagyok, amiért támogatsz, és mellettem állsz, egy angyal vagy! És nem okozok csalódást....?! Meg akarsz siratni?! Imádlak, nagyon nagyon! <33333333333

      Millió puszi & ölelés, Azy

      UI: Úristen! <3 :')

      Törlés
  28. Draga, hihetetlenul tehetseges Azy!

    Nem is tudomhol kezdjem. talan..
    Uristen ez valami elkepesztoen csodalatos resz lett es te jo eg annyi kerdesem van amire valaszt szeretnek kapni
    Kb egy hettel ezelott meg tiszta idegben voltam hogy mikor kezdodik mar es utana par napra valmiert teljesen elfelejtettem es ma delutan szinte szivrohamkent tort ram hogy neeee a resz mar regen fent van es en meg nem is lattam!! Ugyhogy amilyen gyorsan csak tudtam olvastaam
    Remelem hamar kapjuk az uj reszt:)

    Puszi, Flo♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága, túlzó Flo!

      Jaj, annyira, de annyira sokat jelent, amiért így gondolod, fel sem fogom. Köszönöm szépen, hogy ezt meg is osztod velem, mert hihetetlen sok erőt ad. Haha, akkor próbálom máskor úgy hozni, hogy ne tudd elfelejteni! Tényleg édes vagy, és hálás vagyok, amiért írtál! Sietek a következővel! <33333333

      Puszi, Azy

      Törlés
  29. Drága Azy! :))))
    Hű,imádtam. Még egy blogod sem olvastam,de ezt végig követni fogom! És a többit is igyekszem bepótolni. :) Kíváncsian várom a folytatást! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Hailey!

      Jaj, akkor nagyon örülök neki, hogy megtisztelsz a bizalmaddal, és olvasni fogsz tőlem. Eszméletlen aranyos vagy, köszönöm! A többi ráér, nekem az is elég, hogyha ezt figyelemmel követed... Köszönöm!:') <333

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  30. Drága, Egyetlen, Csodás Azym!

    Végre lehetőségem nyílt arra, hogy elolvashassam ezt a történetedet, és szerintem nem okozok meglepetést azzal, hogy már régóta nagyon szerettem volna a sorok közé bújni, sem pedig azzal, hogy nagyszerű kezdésnek gondolom. Szerintem ez a történet prológus nélkül is tökéletesen indult, legfőképpen az gondolkoztatott el, amit a fejezet legelején olvastam. Szokásomhoz hívem most is rengeteg elméletem van azzal kapcsoltban, mi történhetett a lány múltjában, amiért ennyire ódzkodik a testvérével való találkozástól. Szerintem Tainley fantasztikus karakter, megvan a maga érzelemvilága, amit eddig nagyon jól formálsz meg és bár Zoráról itt még csak keveset mutattál be, már vannak sejtéseim afelől miféle karakter is ő, de meglehet, hogy tévedek. A lányok apukáját már most aranyosnak találom, az anyjuk pedig kicsit hatásvadásznak tűnik, viszont ez nem jelent minden esetben rosszat, hiszen a fejezet végével Te is az voltál, bár meg kell mondanom én élvezem, ha egy történet függővéggel zárul. Úgy gondolom sokkal izgalmasabb, ha van min gondolkozni, ami igaz bosszantó is tud lenni, de a következő fejezet olvasása ilyenkor dupla élvezettel jár, legalábbis szerintem. :)
    Szóval visszatérve a történethez: borzasztó jónak gondolom, és nagyon röstellem, amiért ennyire elhanyagoltam a történeteid olvasását, de ennél igyekszem lépést tartani majd, és minden egyes fejezethez írni Neked egy kis szösszenetet! Megyek is tovább olvasni!
    További sok-sok sikert és kitartást kívánok!

    Ölel,
    kriszty96

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága, édes, kedves kriszty96-m!

      Én pedig el sem tudom mondani, hogy mennyire örülök és mennyire boldog vagyok, hogy itt vagy. Sokat jelent, amiért időt szakítottál rám, és ígérem, hogy a szünetben én is fogod rád! <3
      Örülök, amiért szerinted sem kellett prológus, és így is jó lett az első fejezet. Igen, annak az volt a célja, de bevallom, hogy csak utólag írtam hozzá, ezért kissé elüt a többi részétől. Tainley karaktere még eléggé kezdetleges, de borzalmasan jól esik, hogy Te már most kedveled. Remélem, hogy azért Zorával kapcsolatban majd tudok meglepetést okozni. Sajnos fogalmam sincs róla, hogy a szülők mennyi szerepet fognak kapni, de bízom benne, hogy egy kicsit többet, mint az előző történeteimnél. És végre valaki, aki értékeli a függővégemet, haha!
      Nagyon szépen köszönöm, amiért írtál, és itt vagy, ez eszméletlen jól esik, pláne Tőled! Köszönöm, köszönöm! <33333

      Puszi, Azy

      Törlés
  31. Drága Hihetetlenül Tehetséges Azym!
    Elég rég írtam már neked véleményt, bármelyik blogodra is ezért bocsánatot is kérek. Bár tudom, hogy azt fogod mondani, hogy nem haragszol, jobban érezném magam ha lecsesznél egy kicsit. :D
    El tudod te képzelni mennyire vártam, hogy felkerüljön kide az első rész? És pont akkor jön be a suliba egy olyan hét, hogy minden nap két doga + néha felelés. Egyszerűen a szünetre kellett halasztanom a megjegyzésírásokat.
    Őszinte leszek veled. Azt kaptam, amit vártam. Egy csodálatosan kidolgozott történet első fejezetét. Imádtam az egész rész. Imádtam a főszereplőlány karakterét. Nagyon kivváncsi vagyok a két testvér konfliktusának okára. Na és a befejezés az igazán sikerült. Azt hiszem most is egy csodás történetet fogsz adni az olvasóidnak.
    Megyek is olvasom a második részt.
    Rengeteg puszi, Szeretlek <33
    Bells

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága, eszméletlenül túlzó Bellsem!

      Nem kell bocsánatot kérned, ha olvastad, nekem már az elég, ne aggódj! Jaj, haha, ilyet se mondtak még nekem. Tényleg nem haragszok, de ha szeretnéd akkor: Bells! Hogy tehettél velem ilyet? Hogy mertél bármit is a blogom elé helyezni, hm?! Hát én... Csalódtam benned. Mélyen! :D <3
      Nagyon sajnálom, hogy ennyire elhavaztak Téged a suliban, remélem azért most már a szünetben többet fogsz pihenni. És örülök, amiért most itt vagy, édes tőled, de komolyan! És te jó ég, el sem hiszem, hogy ezt olvashatom. Tényleg túlzol, de köszönöm-köszönöm, és hidd el, én vagyok a legboldogabb, ha sikerült elnyernem a tetszésedet! Szeretlek én is! <33333

      Rengeteg puszi, Azy

      Törlés